- Poruka
- 216
Poštovani forumaši, obraćam se Vama, sa zahtevom za Vašu procenu. Bila sam na fizioterapijskom tretmanu kod jednog mladića oko tri meseca zbog diskus hernije. Moram da idem na lečenje dva puta nedeljno. Od početka smo se jako dobro slagali i podelili mnogo ličnih stvari. Upravo sam preživela raskid i moj fizioterapeut mi je dao nekoliko saveta sa muške tačke gledišta. Takođe, oboje volimo istu muziku i filmove. Postao je dobar prijatelj i oboje smo srećni kada odem tamo na lečenje, iako za mene nije baš bezbolno. Sada smo na ti i mnogo se smejemo jedno sa drugim. Odlazim na tri nedelje na dugo planirani odmor. Dan pre polaska, imala sam poslednji tretman u ordinaciji, ali ne kod prijatelja, već kod kolege, jer kod njega više nije bilo slobodnih termina. Tako da mi je bilo slađe i iznenađujuće što me je moj prijatelj posle tretmana uhvatio u hodniku, očigledno je čekao da mi poželi lep odmor. Neočekivano me je zagrlio i prešao mi rukom preko leđa. Sada mislim na njega svaki dan. da li ga zanimam kao žena? Zbunjena sam, on je u ranim 30-im, a ja u 50-im. Je li to smešno?