kaže preveliki si zajebant, sve pretvoriš u šalu, imaš previše energije, teško ćeš naći dečka
ceo dan se smejem ovome a onda se mislim jbt mali je možda u pravu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви воле позитивне људеZašto teško? Mladići vole pozitivne devojke koje su nasmejane.
jbg, samopouzdanje je nešto što se gradi i devojka od 20 ne može biti toliko sigurna u sebe kao ona od 30Sama činjenica da se sumnja u sebe posle svega što bilo ko kaže, pa potom i traže "rešenja" po forumima jer razlog što se nema dečka![]()
Ali odgovaram joj u kontekstu veze.Сви воле позитивне људе
kaže preveliki si zajebant, sve pretvoriš u šalu, imaš previše energije, teško ćeš naći dečka
Deca ne lage.kaže preveliki si zajebant, sve pretvoriš u šalu, imaš previše energije, teško ćeš naći dečka
Tesko ces naci decka, ali lako izgradjenog muskarca.kaže preveliki si zajebant, sve pretvoriš u šalu, imaš previše energije, teško ćeš naći dečka
Ма видео нешто на тиктоку 100%Deca su iskrena dok ih život ne pokvari.
Udaj se za mene!kaže preveliki si zajebant, sve pretvoriš u šalu, imaš previše energije, teško ćeš naći dečka
onda budi svesna da ti je to rekao klinac od 16 godinajbg, samopouzdanje je nešto što se gradi i devojka od 20 ne može biti toliko sigurna u sebe kao ona od 30
svesna sam ja da sam nesigurna, nisam okačila ovo jer me je do te mere srozalo više iz šale, ali jeste malo moram priznati![]()
da bih prikrila nesigurnost?Ako se smeješ i zezaš da bi prikrila nesigurnost onda to nije privlačno i brat je u pravu.
nikome ne trebaju!Ako si neko ko se šali infantilno i sve ti je smešno jer nemaš kapacitet da shvatiš nešto ozbiljno, tad ćeš i naći nekog miću sličnog tebi.
A drugo je da si ti osoba koja je prosto pozitivac i živiš u skladu sa tim, tad nećeš imati problem.
Kome trebaju nadrkani i ozbiljni ljudi neprekidno?
meni je ona jedina zanimljiva pevačica na našoj estradi, duhovita, opuštena i prelepaOdnosi nisu zajebancija,msm lako je blesaviti se, nadju se dvoje kao iste talasne duzine a kad treba da se zagrize zajednicki zivot ,ko deca na exkurziji misle da su,primer petar strugar i ona pevaljka milica todorovic, po 30ak godina imaju i sve tako svaki odgovor im neka zajebancija, smeju se ko budale da ti neprijatno dok ih gledas i bas se hvale time kao skapirali se,ne znam mesec dana dal su opstali
Xaxa ne znam nijednu njenu pesmu,samo ne znam dokle ce se tako blesaviti neprijatno je gledatimeni je ona jedina zanimljiva pevačica na našoj estradi, duhovita, opuštena i prelepa
pa ne znamXaxa ne znam nijednu njenu pesmu,samo ne znam dokle ce se tako blesaviti neprijatno je gledati
Nene ona glumi humor, kao kaze nesto sto zna da je smesno ali je ozbiljna dok ne krene reakcija, jer je za nju to kao normalna pojava da ne bude ozbiljna ima dosta godina mora da se uozbilji ,sto ne znaci da ide u drugu krajnost,ali poenta je sto je taj petar strugar bas slican,on onako u drustvu iskace ,jer sve sto kaze treba da bude smesno a nije,naporan jepa ne znam
šta misliš jel bolje da bude takva kakva jeste i da se šali
ili da bude preterano ozbiljna i glumi neko ludilo
a što se tiče pesama ne znam kako ne znaš, ima dosta poznatih
e sad za njega ne znam, a ni nju ne pratim mnogo, mada kada mi iskoči neki video gde nešto lupeta uvek mi je bila smešna, ali kontam da nije svakomeNene ona glumi humor, kao kaze nesto sto zna da je smesno ali je ozbiljna dok ne krene reakcija, jer je za nju to kao normalna pojava da ne bude ozbiljna ima dosta godina mora da se uozbilji ,sto ne znaci da ide u drugu krajnost,ali poenta je sto je taj petar strugar bas slican,on onako u drustvu iskace ,jer sve sto kaze treba da bude smesno a nije,naporan je