mlađi brat (16) me ukopao

Sama činjenica da se sumnja u sebe posle svega što bilo ko kaže, pa potom i traže "rešenja" po forumima jer razlog što se nema dečka ;)
jbg, samopouzdanje je nešto što se gradi i devojka od 20 ne može biti toliko sigurna u sebe kao ona od 30
svesna sam ja da sam nesigurna, nisam okačila ovo jer me je do te mere srozalo više iz šale, ali jeste malo moram priznati 😂

Odnosi nisu zajebancija,msm lako je blesaviti se, nadju se dvoje kao iste talasne duzine a kad treba da se zagrize zajednicki zivot ,ko deca na exkurziji misle da su,primer petar strugar i ona pevaljka milica todorovic, po 30ak godina imaju i sve tako svaki odgovor im neka zajebancija, smeju se ko budale da ti neprijatno dok ih gledas i bas se hvale time kao skapirali se,ne znam mesec dana dal su opstali

Ako si neko ko se šali infantilno i sve ti je smešno jer nemaš kapacitet da shvatiš nešto ozbiljno, tad ćeš i naći nekog miću sličnog tebi.

A drugo je da si ti osoba koja je prosto pozitivac i živiš u skladu sa tim, tad nećeš imati problem.

Kome trebaju nadrkani i ozbiljni ljudi neprekidno?

jbg, samopouzdanje je nešto što se gradi i devojka od 20 ne može biti toliko sigurna u sebe kao ona od 30
svesna sam ja da sam nesigurna, nisam okačila ovo jer me je do te mere srozalo više iz šale, ali jeste malo moram priznati 😂
onda budi svesna da ti je to rekao klinac od 16 godina
pa neka ti je i brat
:)
veruj u sebe i samo se ne osvrci mnogo natrag
bolje je tako

Odnosi nisu zajebancija,msm lako je blesaviti se, nadju se dvoje kao iste talasne duzine a kad treba da se zagrize zajednicki zivot ,ko deca na exkurziji misle da su,primer petar strugar i ona pevaljka milica todorovic, po 30ak godina imaju i sve tako svaki odgovor im neka zajebancija, smeju se ko budale da ti neprijatno dok ih gledas i bas se hvale time kao skapirali se,ne znam mesec dana dal su opstali
meni je ona jedina zanimljiva pevačica na našoj estradi, duhovita, opuštena i prelepa

pa ne znam
šta misliš jel bolje da bude takva kakva jeste i da se šali
ili da bude preterano ozbiljna i glumi neko ludilo
a što se tiče pesama ne znam kako ne znaš, ima dosta poznatih
Nene ona glumi humor, kao kaze nesto sto zna da je smesno ali je ozbiljna dok ne krene reakcija, jer je za nju to kao normalna pojava da ne bude ozbiljna ima dosta godina mora da se uozbilji ,sto ne znaci da ide u drugu krajnost,ali poenta je sto je taj petar strugar bas slican,on onako u drustvu iskace ,jer sve sto kaze treba da bude smesno a nije,naporan je

Nene ona glumi humor, kao kaze nesto sto zna da je smesno ali je ozbiljna dok ne krene reakcija, jer je za nju to kao normalna pojava da ne bude ozbiljna ima dosta godina mora da se uozbilji ,sto ne znaci da ide u drugu krajnost,ali poenta je sto je taj petar strugar bas slican,on onako u drustvu iskace ,jer sve sto kaze treba da bude smesno a nije,naporan je
e sad za njega ne znam, a ni nju ne pratim mnogo, mada kada mi iskoči neki video gde nešto lupeta uvek mi je bila smešna, ali kontam da nije svakome
mislim da je to sve i zbog toga što je ipak poznata ličnost pa da bi privukla pažnju i izdvojila se na neki način, ne mora da znači da je skroz neozbiljna

Back