- Poruka
- 43.060
Nesto u vezi radnog kolektiva, petljala se radnicima u svaleraciju.
![]()
shta sa tobom nije uredu pa pamtish kao slon!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto u vezi radnog kolektiva, petljala se radnicima u svaleraciju.
![]()
Zato sto se sjecam da sam te na toj temi prozivao.shta sa tobom nije uredu pa pamtish kao slon!?
Poskupilo ulje a on bi masno? CccIma li jos sta masno? Ne mislim na svinje![]()
izgleda da neki i sa 55 zive u trenutku.Ma daj. Ozbiljni planovi nekoga ko ima 25? Brate tad se živi u trenutku![]()
pa onaj ko radi nema vreme za svaleraciju..............osim na pauzu.Bolje nego sa neradnicima.
sone obrve ko da je tetka Milanka od Srecka Sojica.Ja bih samo da kažem da @RužnaKoLopov ima fenomenalan avatar![]()
Ovde je neko lud, a to nisu ni on, ni ona.Imam jednog prijatelja 55 godine i sad se voda sa djevojkom od 25 godina
...
Ja sam rekla da se kani toga i da sačeka i da će ga prodje to ludilo
na 20god mature e pa konobarica nprOvde je neko lud, a to nisu ni on, ni ona.
Pravo pitanje je gde i kako su se nasli? Na prethodnoj platformi sa koje dolazim, se javilo podosta njih koji su smuvali 15-20 godina mladju, studentkinju.
Ali niko mi nije ponudio odgovor na pitanje - kako i gde su se upoznali? Kuda se krece taj, gde odlazi i upoznaje, muva i smuva 15 godina mladje?
Zanima te?Ovde je neko lud, a to nisu ni on, ni ona.
Pravo pitanje je gde i kako su se nasli? Na prethodnoj platformi sa koje dolazim, se javilo podosta njih koji su smuvali 15-20 godina mladju, studentkinju.
Ali niko mi nije ponudio odgovor na pitanje - kako i gde su se upoznali? Kuda se krece taj, gde odlazi i upoznaje, muva i smuva 15 godina mladje?
Zanima je blaga rec!Zanima te?![]()