MladiIstrazhivachiSrbije

Mozda je bolje da se ide preko Volonterskog centra Vojvodine, posto oni, kao i MIS, nude iste kampove, samo sto je clanarina 2500 din (umesto 4000 kod MIS), a mozes se prijaviti elektronski. Pored toga, posalju ti kataloge na e-mail, imaju mailing listu na kojoj mozes da ih pitas sta hoces. U svakom slucaju, ako budem isla, idem preko njih. Bas merkam neke kampove za Nemacku, ali videcemo.

maja_d_2006:
za shta si se prijavila? aj mi napishi neshto o tome, pliz.....
svaka informacija je dobrodoshla...
pa mozesh da stavish vishe kada se prijavljujesh... ja sam stavila /ovim redosledom/: finska-helsinki, poljska, finska, sankt peterburg

izprva sam htela na moru, primorju i slichno, ali nisam nashla nishta shto mi se svidja... vishe volim rad sa ljudima nego neke druge aktivnosti tipa restauracije zamka u francuskoj... kornjache u mexiku i majmuni u japanu su sjajne stvari ali odkud mi pare za kartu do japana/mexika? ako platjam kartu otitji tju ko chovek turista... meni su jako interesantni kampovi u indiji i ugandi, ali nije to najbezbednije, boleshtine i sve, nije mi josh vreme za to... nemachka mi je dosadna za sve pare, u shpaniji su kampovi glupi po meni, francuska tu i tu, grchka je super, meni se jako svidja, ali kada sam se ja prijavljivala za to nije bilo mesta... ovo sam izabrala jer su u pitanju veliki gradovi, pa tju to iskoristiti kao turistichki obilazak te zemlje... eto

Back