Mladić pretio da će se razneti bombom

Отоич је тема која је носила сличан назив била закључана, под изговором да је провокативна. Како ова није провокативна мајку му :)

a kako to da ja još ni jednom nisam primetio da ste se vi patriJote barem jednom pošteno "uhvatile" sa dežurnim ujkama iz erceg-krša ovde po forumu?:think::whistling:

http://www.blic.co.yu/vojvodina.php?id=48910

Mladić pretio da će se razneti bombom

Autor: Ana Lalić | 11.07.2008 - 11:27

Držeći bombu sa izvučenim osiguračem, Robert Kaćanski (34) zabarikadirao se sinoć u kuću u pasažu u Jevrejskoj ulici 32, odakle je pretio da će je aktivirati i razneti se naočigled policajaca i okupljenih komšija. Dvočasovnu dramu okončali su tek pripadnici interventne brigade, koji su preko tavana upali u kuću osumnjičenog i uspeli da ga razoružaju.

************************************************************************************

A ja se ponadao, da je Gljivica poceo da radi posao........:think:

Teško će to biti pa da je Karla del Ponte ministar policije. Mladić verovatno nije u Srbiji.
Prazne priče.

iz lepe

mi ovdje kažemo lepo a ne lijepo

al uzalud to nekome objašnjavat kad dotični pretpostavljam nije ni mrdnuo iz svog grada a kamoli države:roll:

Ne shvatam zašto si se osetio prozvanim. Nije mi to bila namera. A da nisam mnogo putovao - nisam. Išao sam samo u Bugarsku, Italiju i Austriju i to samo na nekoliko dana. U Hrvatsku nisam išao, mada bih voleo.

Back