MLADIĆ NA VEMBLIJU

Sto se tice tog grada neka me neko demantuje ali mislim da su proteranii i da su se srbi vratili .Bilo na tv.
Milosevic nije priznavao sud u Hagu tako da su dokumenti tek kasnije prosledjeni kada je bilo kasno.
Nemoras da me podsecas znam ja dobro sta su sve radili srbima ,boze sacuvaj alii kada vojska udje medju nenaoruzan narod ,ima li opravdanje da se sveti za zlocine armije bh.
Sveti Sava je reko "prokleta da je zemlja u kojoj kamenje svezano a psi pusteni".
Koliko god da su krivi Srebrenicani za ono sto se desilo u Kravicama sada su nevini ,znate zasto ,zato sto su ubijeni bez sudjenja ,da im je sudjeno mozda bi i neke proglasili krivima ,ovako su nevini zauvek .
Opet isti razlog zasto ne isporuciti mladica zato sto ,njihovi nisu isporuceni .
U Bosni su nigdje oni neidu,,,,,niti ih ko dira iz razloga zato sto su se kao integrisali u drustvo pozenili bosanke,a od ranije imaju drzavljanstvaEvo jos sta je sa Pofalicima-naselje u Sarajevu....Markalama koje su kasnije se ispostavilo iscenirali,Napad na vojnu kolunu u Tuzli.Kasarni Viktor Bubanj....Sta je sa napadom na kolonu srba kod Gorazda koji su se pvlacili(zene i djeca)I mogu ovako do sutra.Ne mogu da prihvatim da se zlocin u Bosni desio jedino u Srebrenici....Neko i za ove treba da odgovara.

Svaki narod ima svoje mračno razdoblje,mi smo ga imali od 1941-1945,srbi ga imaju od 1991-1995.Nitko to nikada neče moći poreči,ma šta da se piše.

Činjenice su i jedina podudarnost,nitko nije imao od toga ništa,več samo prokletsvo koje če ga pratiti desetlječima.Priznao to netko sebi ili ne,shvatiti če tek kada prizna.

Ja se sa tobom nikako ne slazem,nemozes da celu naciju osudjujes za zlocine ustasa ,kao sto nemoze za zlocine mladica i komunjarskih oficircica osuditi sve srbe.
Ponavljam zlocinci imaju ime i prezime.

Ako treba toliko vremena da prodje da bih se u Hrvatskoj nesto konkretnije desilo po pitanju ratnih zlocina????Onda neka prodje i ovdje.Meni se cini da su Hrvatske vlasti za ratne zlocine uglavnom optuizile srbe iz Hrvatske.......................Taj spisak je toliko dug da rjetko koji srbin koji je zivjeo u Hrvatskoj uopste smije ds pomisli da predje Hrvatsku granicu,,,jer nezna sta ga tamo ceka....Ista meta isto rastojanje.....Puno toiga trebate da uradite po pitanju ratnih zlocina...Moje misljenje je da je Srbija vec dosta toga uradila,,,sada malo vi nemojte cekati da prodje 50-60 godina pa da im se sudi-kao Andriji Artukovicu-sudjeno mu je onda kada je trebao da umre.

Da,srbin pređe granicu i odmah ga zaskoči par maskiranih ustaša.U to isto vrijeme,politički predstavnik srba u Hrvatskoj,debelo koalira sa hdz-om.

Ako treba toliko vremena da prodje da bih se u Hrvatskoj nesto konkretnije desilo po pitanju ratnih zlocina????Onda neka prodje i ovdje.Meni se cini da su Hrvatske vlasti za ratne zlocine uglavnom optuizile srbe iz Hrvatske.......................Taj spisak je toliko dug da rjetko koji srbin koji je zivjeo u Hrvatskoj uopste smije ds pomisli da predje Hrvatsku granicu,,,jer nezna sta ga tamo ceka....Ista meta isto rastojanje.....Puno toiga trebate da uradite po pitanju ratnih zlocina...Moje misljenje je da je Srbija vec dosta toga uradila,,,sada malo vi nemojte cekati da prodje 50-60 godina pa da im se sudi-kao Andriji Artukovicu-sudjeno mu je onda kada je trebao da umre.

Tog istog Andriju Artkovića,krvolka iz Jasenovca,čuvala je najdemokratskija zemlja na svetu i dokazano borac protiv ratnih zločinaca sve do pred njegov kraj kada je dozvoljeno da umre u njegovoj državi i da ga slave kao ratnog heroja.To sudjenje je bilo samo farsa.

Ja se sa tobom nikako ne slazem,nemozes da celu naciju osudjujes za zlocine ustasa ,kao sto nemoze za zlocine mladica i komunjarskih oficircica osuditi sve srbe.
Ponavljam zlocinci imaju ime i prezime.

Sve ti je to draga moja povezano,ko prst i nokat.I mi smo šutke prelazili preko zločina,i uvjeravali se da to nije istina.ali kad tad istina izađe.

Tako ti je to,dok se svi budu pravili mutavi i bolovali od amnezije,ništa od toga.

Ne kod vas cvjetaju ruze.......slobodna drzava za sve sem za 250 000 protjeranih

Kak,pa uzimaju mirovine pa nazad u srbiju.Uzmu kuću koja im je obnovljena,pa je prodaju,ko se ne može vratiti,prvi glas.

A to što netko više ne može živjeti gdje je živio,zato jer mu nije sve isto kao i prije,osobna je stvar.Uostalom tko tebi brani da se vratiš i zašto?

Kak,pa uzimaju mirovine pa nazad u srbiju.Uzmu kuću koja im je obnovljena,pa je prodaju,ko se ne može vratiti,prvi glas.

A to što netko više ne može živjeti gdje je živio,zato jer mu nije sve isto kao i prije,osobna je stvar.Uostalom tko tebi brani da se vratiš i zašto?

Ja nisam iz Hrvatske.Ovo sto pisem znam iz zivotnih prica.Da nije bilo hapsenja na granici jeste.....i to vise.

Sve ti je to draga moja povezano,ko prst i nokat.I mi smo šutke prelazili preko zločina,i uvjeravali se da to nije istina.ali kad tad istina izađe.

Tako ti je to,dok se svi budu pravili mutavi i bolovali od amnezije,ništa od toga.

Ps nisam zensko, a sto se tice takvog razmisljanja ono vodi ka ratu ,zli hrvati zli srbi nema toga ,postoje pojedinci sa losim namerama ,a da bi zlo pobedilo ili ti takvi pojedinci dovoljno je da dobri ljudi nista ne ucine.
Gomila hrvata se nije slagala sa nacinom na koji se postupalo sa srbima a nisu smeli da se bumne da nebi oni zavrsili tako .

Back