- Poruka
- 3.042
ma kakva izdaja vi ni ne znate sta je izdajaZarathustra:BodoniuS:Zarathustra:veKsla:ajme meni pa kakva su to pitanja i kakve veze to ima sa pitanjima vezanim za jedinog vojskovodju u srba
ili vas zulja to sta nije srboslavac
Ma tvoje doskocice su vrlo duhovite, ali ja tebi kazem da si ipak mogao posteno nauciti Srpski pre nego sto si dosao na ovaj forum.
Za tvoju informaciju general Mladic je cist Srbijanac iz zapadne Srbije, a otisao je da se bori za slobodu Srba u Bosni. I uostalom ako si iz Rep. Srpske, nisam sreo nijednog retarda koji NAS deli na nas i vas. Sramota !![]()
Заратустра, немаш појма. Вексла је Србин из садашње Хрватске. Љут је на Србију јер није одбранила српски народ у Хрватској за време "бљеска" и "олује". Осећа се изданим и због тога често пљује Србију. Капирам га... Највероватније је избеглица који данас живи у Србији.
Svejedno, sve ima svoju granicu ukusa. Neke njegove kritike su na mestu, vecina potpuno neutemeljene. Pokusao bih da ga potsetim samo koliko je mladih mobilisano za ratiste iz tog istog BG-a i citava generacija mladih koja je prakticno propala zbog sankcija i izolacije (prouzrokovanim ludackom politikom i ratom preko Drine), a te njegove podele na "Srbe" i "Srbijance" mi je dobro poznata, imam kuma u Rep. Srp. Ipak, on je mnogo odmereniji u svojim stavovima. Ja se potpuno slazem da je M-ova politika pretstavljala krajnje izdajstvo prema njima...
Moj licni stav o Mladicu ne zelim da iznosim na forumu. Samo da ga potsetim da je njemu pola familije s ove strane Drine u okolini Loznice i Valjeva, iako je on sam rodjen u oblasti Kalinovika... Gde se vojno obucavao ?
migud:Razmislis li ti pre nego konstatujes nesto?
Srbi su imali masu vojskovodja jer su ih okolnosti primoravale na to. Nadji ti narod u okruzenju koji se borio svaki put kad je neko pokusao da okupira njihovu zemlju.
Covek, nisi uopste u toku. Ono sto sam ja izrekao nije moj opsti stav vec replika na neciji isti vec izreceni. Nemoj da se branis tamo gde te niko ne napada.
Nisam mislio nista lose, vec da se Srbima kao narodu oruzje nije nikad gadilo kao alatka... ti tumaci kako hoces
gospodo srbijanci vi se niste smeli upustati u resavanje problema srba a da pre toga niste resili stvarcice u svojoj zemlji e kako to niste uradili pre petnaestak godinica pa ni do danas e onda su vam hohstapleri oduzeli kosmet pod svoje staranje jer niste sposobni njime upravljati a iskreno vam zelim da ostatak srbije ostane u komadu daj boze
i ovo nije iz teme