- Poruka
- 62.443
Pa onim koji su palili kuce.
Sta drugo piroman da radi,sedi na livadi i mirise cvece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kami83:Pa onim koji su palili kuce.
Ama kod tebe vecito neka zamena teza..Pa zasto u Beogradu ima 20000 Albanaca koje niko i pored ovakve situacije dole niko ne proteruje ili im pali kuce,ili zasto se demografska slika Srbije nije promenila ni za vreme rata u Hrvatskoj,ni za vreme rata u Bosni ni posle bombardovanja....O KOJOJ MRZNJI PREMA BILO KOME TI GOVORIS???A da li na navedenim teritorijama ima Srba kao sto ih je bilo 90e?kami83:Pa sta mislis cije?Sigurno nisu kuce Ljube Tadica
A najbolji su bili na Kosovu,ipak mrznja prema Hrvatima ne moze da se poredi sa mrznjom prema AlbancimaJer valjda Albanci i nisu ljudi,pa zapaliti albanski lokal predstavlja dobro delo...
Apelovali su i pre Šešeljevog odlaska, a u to da je Šešelj naivan definitivno ne verujem, Bez obzira što se ni u čemu s njim ne slažem, to je nesumnjivo najinteligentniji stvor na našoj političkoj sceni. Pravi genije zla.eremita:СРС је схватио да тамо нема С од суђења које примерено било каквој правној науци или закону - а Шешељ СЕ ГРДНО ЗЕЗНУО ШТО ОТИШАО МЕЧКИ НА РУПУ... јер је наивно поверовао да ће њих бити срамота да поступају као неки
судови у ранијим комунистичким диктаторским режимима.
Зато је НОРМАЛНО ДА АПЕЛУЈУ НА СВАКОГ ГРАЂАНИНА СРБИЈЕ КОЈИ ЈЕ ОПТУЖЕН ДА НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ НЕ ОДЛАЗЕ У ХАГ, јер се та бедна инквизицијска намештаљка види из авиона. Може да оде једино онај ко нема храбрости да сам изврши самоубиство - него да чека да га тамо убију на један од више префињених и увежбаних начина, поткрепљених "медицинском струком и науком".
jeremijabg:Ama kod tebe vecito neka zamena teza..Pa zasto u Beogradu ima 20000 Albanaca koje niko i pored ovakve situacije dole niko ne proteruje ili im pali kuce,ili zasto se demografska slika Srbije nije promenila ni za vreme rata u Hrvatskoj,ni za vreme rata u Bosni ni posle bombardovanja....O KOJOJ MRZNJI PREMA BILO KOME TI GOVORIS???A da li na navedenim teritorijama ima Srba kao sto ih je bilo 90e?
A sto se toga tice,mom kumu je OVK ubila oca 98e kada je otisao dole da poseti rodnu kucu ali je on i pored toga nastavio da se druzi sa dva prijatelja,inace Albanca,kolegama sa fakulteta.U ulici mi stanuje albanska porodica koju,ako zelis,mogu da zamolim da pricaju sa tobom o *mrznji* kojom ih obasipamo svakodnevno,i da,najbolji mi je drug,evo vec 20 godina Hrvat...kao sto sam ti rekao...lupetas glupostikami83:91'-95' rat nije vodjen na teritoriji Srbije,tako dan je to debilno i uporedjivati,a inace je proterano nekoliko desetina hiljada Hrvata.
Ama kojih nekoliko desetina HILJADA Hrvata,pokazi mi gde si to procitao i gde zive ti proterani Hrvati u Hrvatskoj(da ne ulazim uopste u pricu oko 250000 DOKAZANO PROTERANIH Srba)
99',su paljeni citavi kvartovi,i to ne samo po selima na Kosovu,i proterano je nekoliko stotina hiljada Albanaca,a sto se tice mrznje prema Albancima,kreni od komsije do komsije i pitaj ih sta misle o istima,pa mi posle prosledi rezultate ankete...
99 su OVK i NATO NAPALI ovu zemlju i to je godina strasnih ratnih razaranja a sto se tice tih STOTINA HILJADA Albanaca koji su *proterani* zasto ih niko nije proterao 98e?
Uostalom, uopste te ne razumem? Pa i ja licno poznajem jednog Albanca koji je radio za Milosevicev DB na Kosovu,pa pobegao odatle kada je usao NATO,i ja svakako necu njega da navodim za primer dobrog odnosa Srba prema Albancima
giovaniI:Ratko je heroj!
jeremijabg:A sto se toga tice,mom kumu je OVK ubila oca 98e kada je otisao dole da poseti rodnu kucu ali je on i pored toga nastavio da se druzi sa dva prijatelja,inace Albanca,kolegama sa fakulteta.U ulici mi stanuje albanska porodica koju,ako zelis,mogu da zamolim da pricaju sa tobom o *mrznji* kojom ih obasipamo svakodnevno,i da,najbolji mi je drug,evo vec 20 godina Hrvat...kao sto sam ti rekao...lupetas gluposti
kami83:Ti Hrvati vecinom sada zive u Hrvatskoj,
...
Necu ja tebe da ubedjujem nista,ja sam tebi dao primere iz REALNOSTI(u koju se toliko kunes) a ti meni opet laprdas uopsteno.Srbi nemaju nikakav razlog ni da vole te Albance posto nismo mi otisli u Albaniju i osnovali neku Oslobodilacku Vojsku Severne Albanije pa proterali Albance odatle nego su to oni nama uradili...Isto tako nisu Srbi proglasili Hrvate narodom drugog reda u Srbiji vec su to uradili Hrvati Srbima u Hrvatskoj devedesetih(i ne pozivaj se na Albance jer njihov status nije bio nikad menjan,oni su i po ustavu iz 74e bili nacionalna manjina).A to da nemas normalan odgovor ni na sta vidim i sam..kami83:Pa ti bas ne shvatas neke stvari...Normalno ponasanje pojedinaca je jedna stvar,ali ja i nisam pricao o pojedincima,vec o necemo sto svi vi volite da zovete "narod"..Jos ces me ubediti da Srbi generalno imaju jako lepo misljenje o Albancima
Sto se tice ona prethodna dva boldovana citata-
Ti Hrvati vecinom sada zive u Hrvatskoj,a sto se tice Albanaca,oni jesu bili gradjani drugog reda do 99',a za vreme bomardovanja nisu bili ni to... A na tvoje pitanje zasto ih niko nije proterao 98' nemam normalan odgovor,osim toga da niti jedna nije tako prosta,i da je Hitler poceo da ozbiljnije sredjuje jevreje tek od 43',sto nikako ne znaci da je njihov polozaj pre toga bio divan...A i IRA je napala Veliku Britaniju,a danas Velika Britanija integrise politicko krilo IRA-e u svoj politicki sistem...