Mladić koji je zadavio devojku skočio kroz prozor suda, lekari ne znaju da li će prež

Otac će to srediti kad ovo govance bude izašlo.

Ipak je stara dobra krvna osveta najbolji lek.

Sećam se kad je jedan deda iz mog sela izrešetao ubicu unuka iz saobraćajke.

Izrešetao i prijavio se sam uz komentar da glava ide za glavu.

Pa u krvnoj osveti ne bi se ona dobro provela jer su ti tu i ostali zakoni drugaciji.

Da, tamo blagonaklono gledaju na ubistvo, ne kao u Srbiji, gde daju par godina zatvora, uz amnestiju i sazaljenje sto su i toliko morali da se muce.

Ne gledaju uopste blagonaklono na ubistvo,cak su ostrije kazne,ali zato ne moze da se desi da ako ubijes silovatelja ili prevaranta da odgovaras jer ih je to u svakom slucaju cekalo a i po njihovim verovanjima to su i zasluzili.

A ubistvo je preshirok pojam da bi se svako stavljalo i isti kos.

Ne gledaju uopste blagonaklono na ubistvo,cak su ostrije kazne,ali zato ne moze da se desi da ako ubijes silovatelja ili prevaranta da odgovaras jer ih je to u svakom slucaju cekalo a i po njihovim verovanjima to su i zasluzili.

A ubistvo je preshirok pojam da bi se svako stavljalo i isti kos.

Da li ovo znaci da treba da imas pravo da ubijes zenu ili ona tebe zbog preljube? Ili mozda sud treba da ima mogucnost takve presude?

Nas nema njihov ima.

Tamo se najtezi zlocini poput ubistva,silovanja i preljube kaznjavaju srmcu a ovde samo u prva 2.

To znam, zanima me tvoj stav, mada si verovatno za.

Interesantna si osoba, postujes dilere, smatras da su kazne kod nas prestroge, ali bi ipak da imas pravo da koknes zenu ako skrene sa puta.

To znam, zanima me tvoj stav, mada si verovatno za.

Interesantna si osoba, postujes dilere, smatras da su kazne kod nas prestroge, ali bi ipak da imas pravo da koknes zenu ako skrene sa puta.

Negde izmedju,mada smatram da je veci primitivizam ne kaznjavati nego kaznjavati na bilo koji nacin preljubu,jer je ipak to vece zlodelo od kradje,dilovanja droge i slicno.

E bas zbog takvih a i mnogih drugih stvari ne osudjujem toliko dilere i slicne.

Moj stav je da je veci prekrsaj bilo kako zaebati prijatelja nego prodavati drogu,krasti i slicno.

Negde izmedju,mada smatram da je veci primitivizam ne kaznjavati nego kaznjavati na bilo koji nacin preljubu,jer je ipak to vece zlodelo od kradje,dilovanja droge i slicno.

E bas zbog takvih a i mnogih drugih stvari ne osudjujem toliko dilere i slicne.

Moj stav je da je veci prekrsaj bilo kako zaebati prijatelja nego prodavati drogu,krasti i slicno.
Ako ti se drug drogira, zajebacete sigurno, kad tad, droga nikog ne postuje.

I nemam postovanja za nikoga ko zaradjuje od toga, njih treba po kratkom postupku, kao sto Iranci rade.

A od zene uvek mozes da se razvedes.

Ako ti se drug drogira, zajebacete sigurno, kad tad, droga nikog ne postuje.

I nemam postovanja za nikoga ko zaradjuje od toga, njih treba po kratkom postupku, kao sto Iranci rade.

A od zene uvek mozes da se razvedes.

Pa dobro ako se malcice drogira malcice ce me zaebati,tezak narkoman nema za sta da me zaebe.

Pa ni ja nemam postovanja,ostatak je smesan.

Ne mozes od priljatelja,druga,drugarice,mada mozes uvek i da ih ubijes?

Back