Mladić koji je zadavio devojku skočio kroz prozor suda, lekari ne znaju da li će prež

aeolus

Primećen član
Poruka
644

Prilozi

• 288889_130210687122688_100753872_o.jpg
    288889_130210687122688_100753872_o.jpg
    33,9 KB · Pregleda: 20
Ок, ја немам право да судим о другима и да кажем "Црко дабогда" а дотични господин има право да некоме одузме живот?
То је његов избор и за своја дела ће да одговара пред Богом. Сутра ја, прекосутра ти.. Сећам се кад је пре неколико година умрла позната српска глумица Соња Савић, после читао коментаре типа.. е нек је цркла била је наркоманка.. страшно

Ок, ја немам право да судим о другима и да кажем "Црко дабогда" а дотични господин има право да некоме одузме живот?

Jednom su pred jednog kralja doveli čoveka optuženog za ubistvo.
- Oprostiću ti, reče mu kralj
- Ali oprostiću i onom ko bude ubio tebe

Ovi što su stali u odbranu ovog su verovatno potencijalne ubice ali nemaju petlju za tako nešto. Ali pretpostavimo da su se na batinama zadržali, vidim da im je savest takva

То је његов избор и за своја дела ће да одговара пред Богом. Сутра ја, прекосутра ти.. Сећам се кад је пре неколико година умрла позната српска глумица Соња Савић, после читао коментаре типа.. е нек је цркла била је наркоманка.. страшно

Još strašnije je opravdavanje ovakvog ubistva pod izgovorom da će počiniocu suditi neko zamišljeno božanstvo. :(

Poslednja izmena:
to g**** nece dobiti vise od 15god, izaci ce sa 38 ... i, koliko ce ih jos upropastiti?

da je hteo da se ubije, skocio bi sa Karaburme koja ima dosta spratova, ne sa drugog
ali, gore visoko, duva i vetar, a strazari bili predaleko da ga sprece, lakse je sa drugog

15 godina je klasicno kidnapovanje i otmica.

Par godina je sasvim ok,mada nisam siguran ni za to al ajde..

Back