MLADIĆ IZBODEN U NIŠU JER NIJE HTEO DA SKINE MAJICU S ANTIFAŠISTIČKIM MOTIVOM: Policija traga za napadačem

ljubota

Veoma poznat
Poruka
12.053
Nije čudo da su Turci južno od BG 500 godina vladali.Vidi se to po mentalitetu ljudi,pogotovo kad dođu ovde na zapad.
Smešno mi kad čitam,kako sve oko nas napadamo da su fašisti,a sve mi se čini da smo daleko gori od njih.
Vidi se to i na ovom forumu,ima fašista,šovinista,sendvičara u izobilju.
Elem,mladića su napali samo zato što nije hteo da skine majicu sa antifašističkim znakom.
Da je nosio sa Hitlreovom svastikom,ili nekom kokardom,verovatno bi i piće dobio.
Sa Vučićem,Šešeljem i ostalom bandom,Srbija definitivno srlja u fašizam,jer samo u tako zatvorenom i izolovanom društvu,ova gamad mogu da vladaju...
Ajmo sada,Tihi i ostali đubrovi,da čujem kako je momak prkosio noseći oznaku nečeg sa čime bi svi trebali da se ponosimo...

570322
alal vera.jpg

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...sistickim-motivom-policija-traga-za-napadacem

Nije čudo da su Turci južno od BG 500 godina vladali.Vidi se to po mentalitetu ljudi,pogotovo kad dođu ovde na zapad.
Smešno mi kad čitam,kako sve oko nas napadamo da su fašisti,a sve mi se čini da smo daleko gori od njih.
Vidi se to i na ovom forumu,ima fašista,šovinista,sendvičara u izobilju.
Elem,mladića su napali samo zato što nije hteo da skine majicu sa antifašističkim znakom.
Da je nosio sa Hitlreovom svastikom,ili nekom kokardom,verovatno bi i piće dobio.
Sa Vučićem,Šešeljem i ostalom bandom,Srbija definitivno srlja u fašizam,jer samo u tako zatvorenom i izolovanom društvu,ova gamad mogu da vladaju...
Ajmo sada,Tihi i ostali đubrovi,da čujem kako je momak prkosio noseći oznaku nečeg sa čime bi svi trebali da se ponosimo...

Pogledajte prilog 570322Pogledajte prilog 570322

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...sistickim-motivom-policija-traga-za-napadacem

Zasto se ovom ustasi dopusta da otvara srbomrzacke teme?

Turci nisu vladali ovde 500 nego 350 godina. Srbijanci su se krvavo izborili za slobodu i izvojevali pobede ciji je rezultat oslobadjanje citavog Balkana, e zato ovaj postavljac-ustasa i ima kompleks od Srbijanaca.

Grci i Bugari su na primer bili duze pod Turcima od nas, pa ne vidim da im neko normalan to spocitava.

Pa i njegova prapostojbina Bosna nije nista manje bila pod Turcima od Srbije.

A smeta mu vidim i kokarda, pravi ustasa, kazem ja.

Samo realno,ne umisljeno stanje.
Decka su izboli zatucani fasisti,znaci neki lik tvoga kova.
Ako 100 puta ponovis laz,mislis da je istina???Nije bre...
Nikada i nece biti,istina je samo jedna.
U fasiste smatram ustase,cetnike,i sve slicne grupacije koje su bile na strani Hitlera,te zajedno bezali od partizana i crvene armije.
Jedan deo ih je lepo docekan u Blajburgu,i ispracen po zaslugama i kako dolikuje.
To sto mi sada gotivimo cetnike i Drazu,to sto Hrvati gotive ustase i Pavelica,to je obicno luzersko menjanje istorije.
To da smo bili 500 godina pod turcima je cinjenica.Tursko carstvo se raspalo i predali su nam kljuceve Beograda.
Djubrove,ovde su decka izboli,zato sto nije nosio kukasti krst,vec neki simbol antifasizma,simbol slobode,al dzaba ja to tebi povedam...
Nemas ti taj broj kombinacija u glavi...

Poslednja izmena od moderatora:
Samo realno,ne umisljeno stanje.
Decka su izboli zatucani fasisti,znaci neki lik tvoga kova.
Ako 100 puta ponovis laz,mislis da je istina???Nije bre...
Nikada i nece biti,istina je samo jedna.
U fasiste smatram ustase,cetnike,i sve slicne grupacije koje su bile na strani Hitlera,te zajedno bezali od partizana i crvene armije.
Jedan deo ih je lepo docekan u Blajburgu,i ispracen po zaslugama i kako dolikuje.
To sto mi sada gotivimo cetnike i Drazu,to sto Hrvati gotive ustase i Pavelica,to je obicno luzersko menjanje istorije.
To da smo bili 500 godina pod turcima je cinjenica.Tursko carstvo se raspalo i predali su nam kljuceve Beograda.
Djubrove,ovde su decka izboli,zato sto nije nosio kukasti krst,vec neki simbol antifasizma,simbol slobode,al dzaba ja to tebi povedam...
Nemas ti taj broj kombbinacija u glavi...

Toliko nemas pojma o istoriji, a volis da delis lekcije. Tursko carstvo se raspalo i predali nam kljuceve Beograda? WTF :O Auuu sta si ti sad izvalio. Ali evo da te malo edukujem Srbi su prvi narod koji je podigao masovni ustanak protiv turske vlasti, znaci ni Grci, ni Bugari, ni tvoji bosanci, nego Srbi iz Srbije - Srbijanci. Kao svedocanstva ostale su velike bitke na Misaru, Cegru, kod Ivankovca, itd... Ustanak je na kraju propao, medjutim podignut je vrlo brzo drugi, Srbi su pobedili i izborili autonomiju. U drugoj polovini 19. veka slede dva nova Srpsko-turska rata u kojima Srbija dobija medjunarodno priznatu nezavisnost, i to u trenutku kada je na citavoj planeti postojalo svega 20-ak nezavisnih drzava!

Srbija je ponovo pobedila Tursku u Prvom balkanskom ratu i udvostrucila svoju teritoriju, itd. itd.. Ali sta ja dzabe sve ovo pricam coveku koji ne moze da uzme papir i olovku i izracuna koliko je proslo vremena od pada Srbije 1459. pa do 19. veka...

A sto se tice cetnika, heh.. Tu se bas lepo vidi ko je ovde stvarno zatucan. Posle toliko objavljenih izvora koji nam svedoce o antifasistickoj borbi JVuO, posle najviseg americkog odlikovanja za Drazu, spasavanja 500 saveznickih pilota, Hitlerove poternice za Drazom (ko jos izdaje poternicu za svojim saveznikom?!) itd.. itd... Ti i dalje ovde mlatis propagandu jednog totalitarnog i antinarodnog i antisrpskog rezima.... Mrtav ozbiljan ovde pun samopouzdanja prosipas njihove bajke u koje ne veruje niko sem par vas, ustasoidnih vojvodjanera i bosancerosa....

Poslednja izmena od moderatora:
Napadač je cenio Putina i Sputnjik, to mogu da vam potpišem.
Šta li je cenio onaj Hrvatski napadač na Srbe na splitskoj rivi... :per:
Rusija (tada SSSR) je zemlja koja je slomila fašizmu kičmu, neuka osobo. :D Tako će i u našem vremenu ovom novom zlu koje predvode Sjedinjene Države (koje su nekad bile svetionik celom slobodnom svetu, a danas su tama koja se nadvija nad čovečanstvom).

Da ponovim apsurd:
Svetski borci za "demokratiju", Amerikanci, na Bliskom Istoku imaju za vodećeg saveznika Saudijsku Arabiju... Državu gde ljudima seku ruke, javno ih obezglavljuju.

Zasto se ovom ustasi dopusta da otvara srbomrzacke teme?

Turci nisu vladali ovde 500 nego 350 godina. Srbijanci su se krvavo izborili za slobodu i izvojevali pobede ciji je rezultat oslobadjanje citavog Balkana, e zato ovaj postavljac-ustasa i ima kompleks od Srbijanaca.

Grci i Bugari su na primer bili duze pod Turcima od nas, pa ne vidim da im neko normalan to spocitava.
Decko totalno si omasio poentu! Sta si se uvatio jel 350 ili 500 godina! NEBITNO!!! Bitno je da je neko izboden nozem jer se borio za, realno PRAVU STVAR!! Sto je SRAMOTA! Za nas I ovu drzavu..

Decko totalno si omasio poentu! Sta si se uvatio jel 350 ili 500 godina! NEBITNO!!! Bitno je da je neko izboden nozem jer se borio za, realno PRAVU STVAR!! Sto je SRAMOTA! Za nas I ovu drzavu..
80% ljudi nose majice sa raznim motivima za koje ni ne znaju šta znače, niti ih razumeju ni malo. Kakva je to borba?
To što neko nosi neku majicu nije borba.

Sramota je, svakako, da bilo ko koga napada u ovoj državi na takav način. Ali ne mešajmo babe i žabe, borbu i odevni predmet.

Salonski antifašisti često prave tu grešku, misle da je realni svet isto što i lajanje preko interneta.

Da ga nisu ****** istukli za ovako jadan simbol? :hahaha:
ma ne znam ni šta je nosio, verovatno neko antifa ili skpjovsko sektaško obeležje a dečko možda i nije imao pojma o tome, ali važno je da ovdašnji otpad histeriše o četnicima, 500 godina pod turcima i drugim raspalim sranjima :besna:

Turci su mestimično osvajali delove Srbije i to u rasponima od po 50 godina u najmanju ruku. Maksimalno je bilo između 380 godina, i to u vr' glave.

Apsolutnu vlast nikada nisu imali, ali nas jesu unazadili što se tiče jezičke forme koja je bila mahom zabranjena.

Nakon Turaka, odnosno Osmanlija, to su pokušali da rade i ljudi u Austriji, odnosno Nemačkoj. Nije im pošlo za ruku i tokom WW1 su dobili batine.

Osmanlije su napale Srbiju, nestali su.
Austrougarska je napala Srbiju, nestala je.

Ne napadajte Srbiju da ne bi nestali. :mrgreen::heart:

Back