Mladić i devojka nađeni mrtvi u stanu

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Mladić A. M. (29) i devojka Simona G. (17) pronađeni su danas oko 14.45 mrtvi u stanu u beogradskom naselju Mirijevo.

- U tom stanu je živela nastradala Simona sa svojom sestrom Damjanom koja je, koliko znam, već neke dve nedelje u zatvoru. Često su pravili žurke, okupljalo se na stotine ljudi, puštali su glasnu muziku i pravili buku skoro svako veče - priča komšija Zoran iz stana ispod koji se zatekao kad je dolazila policija.
očigledno je upala u loše društvo. Viđao sam često tog momka sa njom, bio je istetoviran, jednom mi je čak oko dva sata došao i počeo da lupa na vrata i tražio mi rakiju. Mesecima je dolazila policija da ih smiruje, dok je još tu bila i Damjana. Čak su i specijalci ulazili kroz prozor sa drugog dela zgrade kroz šumu, jer nisu hteli da im otvore vrata. Situacija se od tada malo smirila, ali nije prestala. I dalje su grupe momaka konstantno dolazile u taj stan. Poslednji put Simonu i njega sam video pre nekoliko dana - rekao je komšija Zoran
http://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-u-mirijevu-mladic-i-devojka-nadeni-mrtvi-u-stanu/nr587m1
nije tek tako ,,upala,,

Drogerasi su uvek "drzeljubivi" iz prakticnih razloga jer ta okupljanja sluze za prodaju droge i na taj nacin se obezbedjuju sa novim vezama i semama za rasturanje isste.Ovo dvoje su verovatno uzeli ne secenu drogu i predozirali se sto mi je veoma drago da crknu drogerasi i spasu nas od njihove izopacenosti dace bog pa ce toga biti sve vise.

..ovo je samo zadnji cin tragedije gdje su saucesnici policija i tzv. specijalci kojima je duznost da sprijece a ne da vode na istragu , ponekog pritvore a pozar ostavljaju da plamti jer im treba kao 'posmatranje' za opservaciju...sramotno je to jer ne postoji opravdanje usljed visig ciljeva...

Pa jeste tragedija, kako nije. Gadan je zivot, covek ocas posla zastrani i izlaska nema. Dobar covek. I oni su nekad bili deca, kao sva druga, ne tako davno. Planovi, ambicije, snovi sve ode do djavola. U stvari ova devojka je jos bila dete, 17 godina... greota. Sta ti je pusta droga

tragedija je za njihove roditelje,za njih same nije jer su je ciljno prizivali

tragedija je za njihove roditelje,za njih same nije jer su je ciljno prizivali

Za roditelje najvise. Njih vise nema ali roditelji su ti koji ostaju "osakaceni" do kraja zivota. Pa umre ti pas pa se potreses a zamisli tek dete...uzas.
A sad, prizvali, pa ne znam, mozda se i moze reci tako. Prizvali sopstvenu smrt jesu samim ulaskom u narkomaniju. A zbog cega su oni to uradili to vec ne mozemo da diskutujemo jer ne znamo njihovu pricu i njihove zivote. Svakakva srranja mogu da pogode coveka za zivota. Sto bi rekla ona pesma iz devedesetih - six million ways to die, choose one.

- - - - - - - - - -

ako su već voleli da slušaju muziku, da pustimo još jednu
u inat komšiji Zoranu koji vodi evidenciju ko je u zatvoru i ko s kim živi...

- - - - - - - - - -

pitanje je dal je ova devojka i imala roditelje,pise da su povremeno dolazili samo baba i deda.

to komšija Zoran kenjafte za novine....
pichka muška...
ko neki odavde da ih ne prozivam...
ni kafu neće da plate... a sve zverlaju šta ima kod drugih...

- - - - - - - - - -

nisi ti dobro pročitao... oni su... mrtvi

- - - - - - - - - -

sami su sebi zapecatili sudbinu

- - - - - - - - - -

narkomani nisu za zaljenje

ma kakva narkomanija, vidiš da je ona bila maloletna a on punoletan?
to da se ispita detaljno

- - - - - - - - - -

U komentarima na sam tekst pisao je neko ko ju je bar po recima doticne osobe dobro poznavao, majka je valjda umrla pre neku godinu, a otac je ko zna gde.

ćale je u Demokratskoj Stranci, ovakve familije samo na ovo liče

- - - - - - - - - -

raspadi iz novogradnje

saće Rifke da te napane... pazi sad...

Ma cim su tetovirani bez

vid' ovo...

штета за девојчицу , млада је и није ни кренула да живи .требала је давно у дечије село или негде где ће бити под назором .

ужас.њега ми није жао , вероватно стари наркоман али она је имала шансу за живот , нико јој није помогао .

Back