Mladi volonter koji je pomagao na arheološkom nalazištu u centralnom delu Izraela pronašao je 425 zlatnih novčića starih više od 1.000 godina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako su nadjeni na samo jednom mestu?Naravno pošten , ali jedan novčić predstavlja numizmatičku vrednost kao retkost , a već nekolko ne .
Da.Iako su nadjeni na samo jednom mestu?
nije fer...
Nije , ali onda nije retkost .nije fer...
ne razumem zasto ako je istog trena na istom terenu nadjeno...mozda sam tupson glupson?!Nije , ali nije onda retkost .
Нет, это то, что я думал, как и ты.ne razumem zasto ako je istog trena na istom terenu nadjeno...mozda sam tupson glupson?!![]()
Naravno pošten , ali jedan novčić predstavlja numizmatičku vrednost kao retkost , a već nekolko ne .
Pardon , nismo se dobro razumeli , meni je ovako to objasnio neki Mitrovčanin, : Jedan, pet, deset pronađenih u svetu mogu da više vrede nego 100 istih novčića , ili onaj ko ima jedan takav u kolekciji od ranije i kada se pojavi masa novopronađenih istih takvih , vrednost njegovog primerka opada.a kao arheološka iskopina, i još zlatna?
Pardon , nismo se dobro razumeli , meni je ovako to objasnio neki Mitrovčanin, : Jedan, pet, deset pronađenih u svetu mogu da više vrede nego 100 istih novčića , ili onaj ko ima jedan takav u kolekciji od ranije i kada se pojavi masa novopronađenih istih takvih , vrednost njegovog primerka opada.
Ne mogu biti dve identične Mona Lize iste vrednosti.
(Čto vy skazali)?Я не знаю!Нет, это то, что я думал, как и ты.
Dal' je dobro napisano " Mislio sam nekad da je tako kao i ti "(Čto vy skazali)?Я не знаю!![]()
Verovatno da jeste,samo ja zaista ne znam ruski,to sam skinula sa pocetnog,da se igram...Da, a onda si usao u materiju i saznao ovo sto si podelio sa nama.Super...Dal' je dobro napisano " Mislio sam nekad da je tako kao i ti "![]()
Ima jos uvek valjanih ljudi...na srecuposten..neko bi ih prodao i sutio.