MLADI TRADICIONALNO NE GLASAJU !

Pred svake Izbore,vrlo cesto se cuje ova floskula,da mladi ne glasaju,jer to njih NE INTERESUJE ! Mislim da je

ovakvo shvatanje o znacaju izbora,van svakog zdravog razuma. Kada je rec o bilo kojim Izborima,na tim Izborima

se odlucuje o necemu,sto se najvise odnosi na generacije koje dolaze.Dakle,menjaju se neke stvari,koje ce uticati

na nacin i kvalitet buduceg zivota.Ukoliko se mladi i na pretstojecim Izborima za Grad Beograd,uzdrze od ucesca,

oni direktno ostavljaju penzionerima,starim ljudima,koji su na zalsku zivota,da im kreiraju buducnost ovoga Grada.

Da nesreca bude veca,ti stari ljudi,ti nesrecni penzioneri,oni zive u vremenima proslim.Oni nemaju viziju kako treba

da izgleda buducnost,jer su sto je razumljivo,optereceni prosloscu.Dakle,samo mladi ljudi,imaju sve kompentencije

da "promene ovaj svet",kako je to imao obicaj da kaze neumrli Ser Vinston Cercil.Ja se jos uvek nadam,da nasi

mladi ljudi,nece postupiti kukavicki,vec ce masovno izaci na pretstojece Izbore za Beograd i time javno reci,

u kakvom Gardu zele da zive i kako bi On trebao da bude koncipiran.Samo mladi ljudi,imaju nove ideje i novu

svezu snagu,da se suprostave ovestalim bivsim "kreatorima",iz doba "realnog socijalizma" !!!:super:

Pojedinac ne bira ko ce da pobedi na izborima vec vecina. Tako da je sasvim svejedno da li pojedinac izlazi na izbore ili ne. Od njega ne zavisi nista.

Pogledas istoriju izbora. Pogledas rezultate. Pogledas u koliko slucajeva je glas pojedinca prelomio. Na osnovu toga doneses odluku koliko cesto treba da se izlazi na izbore. Na osnovu toga doneses odluku da na izbore nema svrhe izlaziti.

Ti medjutim ne postujes inteligenciju pojedinca vec zivis u fantazijama.

Rolo Tomazi -E sada si sam prevazisao svoju nepismenost.Ti uopste nisi shvatio,o cemu sam u svom blogu govorio.TEbi su u glavi,samo neke
seksualne teme,pa si tako lupio,da moj blog tretira pitanje biseksualnosti !?! ovo je stvarno vrhunac nepismenosti,kada nisi cak ni razumeo tekst
a kamoli da si bio sposoban,da o temi koju sam tretirao,das svoje licno misljenje.!!!

User Unfriendlu - Neverovatno je tvoje razmisljanje:"Pojedinac ne bira ko ce da pobedi na izborima,vec vecina"!!! A dali si razmislio naravno
ako si u mogucnosti da ucinis tako veliki napor.Dali znas kako se stvara vecina,na Izborima ??? Kada se izbroje svi glasovi POJEDINACA koji
au glasali,TADA SE DOBIJA VECINA !!!! Dakle,jadni moj prijatelju,svaki glas POJEDINCA,kada se sabere dobije se vecina.Prema tome,glas
svakog pojedinca,pretstavlja dragocen glas,kako bi izbori uopste uspeli.Bilo ko da pobedi.!

Ne glasaju mladi jer ih ne interesuje, nego jer nemaju pravo glasa.

Građani Srbije de facto nemaju pravo glasa od 2004. godine, kada im je promenom izbornog zakona ukinuto.
Ovi koji nisu svesni toga da im je pravo glasa fiktivno, izlaze i glasaju za jednu te istu gamad decenijama.

Back