- Poruka
- 14.196
Mladi ljudi susreću se sa windows 98 OS sistemom koji su njihovi preci koristili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
56k je bio top. Poceo sam sa 14k pa 33k ako se dobro sjecam. Sjecam se modema kojeg mi je sestra poslala iz Njemacke. Nedugo nakon toga su testirali 56k i bilo mi je kao da sam sjeo u formulu. Cijena komponenti je bila strasna. Mislim da sam '97 platio 120 eura 8 mb rama, a svog Plextora przilicu sam platio nesto vise od 500 eura. Ne sjecam se ako je to bila '99 ili 2k godina.hehe, ja sam još imao PCM pa nisam mogao da jurim maksimalnih 56k samo bednih 16k .
Torture.
Диал ап сам користио до 1.2006.Sta je dial up? Odmah sam se sjetio onog milozvucnog zvuka modema i kad nakon nekog vremena pukne veza. Nisam pogledao video do kraja i pitam se ako bi danasnja mladez znala instalirati OS.
Ту негде 1997. сам купио US robotics 56k eksterni, kad je dosao internet.. https://en.wikipedia.org/wiki/USRoboticshehe, ja sam još imao PCM pa nisam mogao da jurim maksimalnih 56k samo bednih 16k .
Torture.
Emulatori su dobra stvar, pogotovo kad imas nostalgiju za 80ima...
Znaci ima nas jos prakticara. Nisam bas kao on, ali ga kuzim. Sta ce mu neki jaci stroj kada mu je zataj program bila dosta i ta masina. Iako sam dosta toga zaboravio, uvjeren sam da bi se brzo snasao da moram ponoviti.2013. sam vodio evidenciju delova u tv servisu na Win 95. Ne sećam se koja je mašina bila u pitanju ali je lepo iskustvo. Žao mi je što me je za malo omašio taj period, da sam rođen bar 5 godina ranije.
Postoje teorije da je programiran klinastim pismom.Mladi ljudi susreću se sa windows 98 OS sistemom koji su njihovi preci koristili![]()
A zasto saljete tolike slike? Imajte obzira prema dial-up korisnicima.Диал ап сам користио до 1.2006.
Ту негде 1997. сам купио US robotics 56k eksterni, kad je dosao internet.. https://en.wikipedia.org/wiki/USRobotics
Ma jok Cak NorisPostoje teorije da je programiran klinastim pismom.
C i asembler. win16 je pisan potpuno u asembleru, win32 nije. No ms je posle izbacio inline assembler iz kompajlera radi lakseg daljeg portovanja...Postoje teorije da je programiran klinastim pismom.