rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
carevi, 'ajde da ovde pisemo bezobrazne viceve... ha haha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cruella:sta trazimo nas dve onda koji k ovde?
prosvetlio si me jbtchika_doktor:kur.ac?
Maslachak:mogu i ja da se foliram sa vama.... nekako sam neshto usamljena od jutros?
a? a?
ovaj je odlicanBanovanKorisnik:Posle 35 godina poštar odlazi u penziju i odrađuje svoj zadnji radni dan.
Od
jedne porodice na poklon je dobio nalivpero, od druge privezak za
ključeve,
a kad je pozvonio na trećim vratima vrata otvori raskošna plavuša, uze ga
za
ruku, povede u spavaću sobu gde provedoše dva sata u najluđim
vratolomijama,
a nakon tuširanja ona mu spremi doručak (jaja sa šunkom i isceđeni sok od
pomorandže) i dade mu novčanicu od 100 dinara.
Dok je on tako jeo upita je: "Možeš li mi objasniti sve ovo..."
Plavuša: "Juče sam rekla mužu da naš poštar ide u penziju i da bi trebalo
nešto da uradimo za njega, a on mi reče: "*******,...daj mu 100 din.", a
doručak je bio moja ideja."
ahahaha!!!! A znam i ja jedan: JAT-ov aviJon leteo pokvaren metar dana. Ništa mu nije falilo, samo malo vuko u desno. ahahahaha!!!rile_laki_oblak:evo, ja znam jedan... al' je dugacak... znaci, pricali amerikanac, rus i srbin ko sa cime ima da se pohvali... i, kaze amerikanac... mi imamo avion sto moze da prenese 4000 ljudi i da preleti 4 puta svet, a da ne mora da se dopuni gorivo... kaze rus, mi imamo podmornicu sto moze da primi 8000 ljudi, i da preplovi 8 puta svet, bez da mora da se dopuni gorivo... kaze srbin, ja znam jednog coveka, iz leskovca, sto moze k**** tri puta oko pojasa da obmota, da ga veze u cvor i opet mu dodje do kolena....
gledaju se, neko vreme, pa amerikanac prvi kaze... dobro, ovaj avion ne moze da ponese 4000 ljudi, nego 400, i moze samo jednom da preleti svet...
kaze rus, dobro, i ja sam malo preterao... podmornica moze da ponese samo 800 ljudi.. a ne moze ni svet da preplovi...
gleda ih srbin, i kaze... pa dobro, kad smo vec kod priznavanja, i ja moram da vam priznam... ovaj covek, sto sam vam rek'o, nije iz leskovca, nego iz Prcajevca... ha haha... ovo je bilo da puknes od smeha...