mladi ljudi su UNISTILI srbiju i SLOMILI njenu buducnost i UNAKAZILI buduca pokoljenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moljac64

Elita
Poruka
16.586
ovde se cesto namece starijim generacijama poput moje da smo mi krivi za ovo stanje u drzavi a to nije istina. krivi su mladi ljudi evo mog ekspozea. dakle ja mislim da su mladi ljudi krivi zasto pa jer nisu ljudi pre svega zive sa roditeljima do 25.godina.onda ne rade cak i kad ima posla oni nece da rade.trece nemaju zenu decu sramota ih je da pitaju.cetvrto opsednuti drogom i opijatima.peto ne piju vise vinjak nego viskije.autorska tema.

ovde se cesto namece starijim generacijama poput moje da smo mi krivi za ovo stanje u drzavi a to nije istina. krivi su mladi ljudi evo mog ekspozea. dakle ja mislim da su mladi ljudi krivi zasto pa jer nisu ljudi pre svega zive sa roditeljima do 25.godina.onda ne rade cak i kad ima posla oni nece da rade.trece nemaju zenu decu sramota ih je da pitaju.cetvrto opsednuti drogom i opijatima.peto ne piju vise vinjak nego viskije.autorska tema.

Od petog listopada uveden sistem "ko te iebe"
Ono kad iskoristiš zakonsko pravo na bolovanje neuki Menidjeri smatraju "da si ispalio firmu sa odmorom"

Dakle mladima ili je nametnut sistem bez uvažavanja i nagradjivanja na realnim osnovama
ili su uljuljkani u iluzije proleterskih dogeganih porodica iz dalekih krajeva, najviše po NBGD

Postoje i idealisti medju njima.
Jedna NBGD mezimica tate oficira napunila 50 i čeka pravu ljubav

od krstinih moderatora ja dobicu tumor.

Opušteno.
Kada se proceni da dolazeća generacija može da naruši bankarski eko-sistem
primenjuje se pročišćavanje krvotoka odnosno malo se zarati
Pa sad prežive oni koji imaju mozga i ponovo ovi što su opet imali sreće kao familija Doris Bušenka
Oće ih još od Kosovskog Wara

Opušteno.
Kada se proceni da dolazeća generacija može da naruši bankarski eko-sistem
primenjuje se pročišćavanje krvotoka odnosno malo se zarati
Pa sad prežive oni koji imaju mozga i ponovo ovi što su opet imali sreće kao familija Doris Bušenka
Oće ih još od Kosovskog Wara
ja kao covek sa diplomom srednje tehnicke skole mogu da kazem da ova planeta ide u NEDOGLED jer su mladi unistili planetu.

Najgori narodi su ovi sto su bili pod turcima, takav narod nema svoj integritet Oni su sve po potrebi, da sutra dodje Isil oni bi bili isilovci. To ti je problem, pusti lajanje, gledaj sta rade.

Da je bilo pameti u dobrih roditelja u tvom slučaju bi bio dovoljan i kondom.
Tvoji su mogli da obave biološku dužnost kad su videli šta je ispalo.
U životinjskom svetu ko dobar dan.
Zato sve mace, kuce lepe i zdrave.
Samo kod ljudi - neka ga rodilo se da ne idemo iz početka.

Daj mi roditelje da ih pitam koj ***** sad da radimo sa tobom?
Samostalno ne umeš a u grupi smetaš...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back