Mladi ljudi i frustriranost vezama

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Slusam tu neke mlade ljude, do 30 godina, i potegne se prica o vezama.
Govori se kako niko ne zeli vezu, zivot u dvoje, a na pitanje zasto, pa previse drame jednostavno, prepirke, cuda, obaveza, gusanja, manjak slobode.
I sad, to nisu neki momci bez kicme, ne trpe oni ni dramu ni gluposti previse, ali iz njihovih reci dolazim do zakljucka da su svi odnosi takvi, tj. oni sa kojima su se oni sretali.

Ona diriguje, on pokaze zube, ona drami, i tako u krug. Moje pitanje je, jesu li u pravu, da li su odnosi mladih ljudi (pa i starijih otisli nizbrdo) i zasto?
Jesu li ti ljudi samo frustrirani losim iskustvima? Zasto niko od njih nema neka pozitivna iskustva da podeli, nego su u 90% slucajeva sva ovakva?

Govori se kako niko ne zeli vezu, zivot u dvoje, a na pitanje zasto, pa previse drame jednostavno, prepirke, cuda, obaveza, gusanja, manjak slobode.
I sad, to nisu neki momci bez kicme, ne trpe oni ni dramu ni gluposti previse, ali iz njihovih reci dolazim do zakljucka da su svi odnosi takvi, tj. oni sa kojima su se oni sretali.

Ona diriguje, on pokaze zube, ona drami, i tako u krug. Moje pitanje je, jesu li u pravu, da li su odnosi mladih ljudi (pa i starijih otisli nizbrdo) i zasto?
Jesu li ti ljudi samo frustrirani losim iskustvima? Zasto niko od njih nema neka pozitivna iskustva da podeli, nego su u 90% slucajeva sva ovakva?

Mozda obe strane nisu spremne na kompromis nego imaju svoje ideje i ciljeve od kojih ne zele da odustanu.

Šta to znači "otišli nizbrdo"? Ako dvoje ljudi ne mogu da funkcionišu kako treba onda je bolje da raskinu nego da ostanu u vezi od koje ni sami nisu sigurni šta da očekuju. Te priče o drami, prepirkama i sličnim stvarima su normalne ali ako oni nisu u stanju da ih prevaziđu neka se raziđu, toliko je prosto da se i rimuje.

Poslednja izmena:

Jeste ima istine da se devojke tako ponasaju, ali odredjenim manifestacijama mudrosti muskarac moze relativno lako zauzdati devojku. Problem je u tome sto imaju frustracije jer traze "ljubav za sva vremena" verujuci da su princeze i da to zasluzuju. No, meni nije problem da neku tretiram kao princezu sve i da je bliza pohotnoj nimfomanki, ali onda malo integriteta i dostojanstva ostaje meni samom.

Manipulacija i mudrost su kljuc za svaku vezu. Ona mora shvatiti sta moze, a sta ne moze, a i muskarcevi zahtevi ne smeju da budu sumanuti u neku ruku.
Na primer, ako neces da posvetis nimalo paznje njenim roditeljima mislice da te nije briga za nju nimalo i realno i jeste tako.

Zene iz nekog razloga mnogo vole pametne muskarce, osecaju se spokojno i bezbedno sa njima cak i u kriznim periodima. Po meni to je kljucni recept za razumno zaljubljivanje.

Muskarac koji digne sve 4 u vis i nije ga briga ni za sta povecava zeninu frustraciju.

Ako zelis ljubiti, moras mudrovati.:deda::lol:

Šta to znači "otišli nizbrdo"? Ako dvoje ljudi ne mogu da funkcionišu kako treba onda je bolje da raskinu nego da ostanu u vezi od koje ni sami nisu sigurni šta da očekuju. Te priče o drami, prepirkama i sličnim stvarima su normalne ali ako oni nisu u stanju da ih prevaziđu neka se raziđu, toliko je prosto da se i rimuje.

Mislim da nije ovde problem razici se, vec sama frustracija vezama, tipa "sta ce mi veza, svadje, prepirke, zvocanje, cimanje". Jednostavno ti ljudi zauzimaju stav da ce svaka veza unapred biti napor, repriza, i da stoga nije vredno upustati se u tako nesto.

Brale, ima previse veza gde samo gledaju kako ce jedno drugog da zayebu, ponize i zadovolje svoj ego. Na primer, moja drugarica je bila sa nekim tipom 6 meseci i naravno da nije htela da spava sa njim, jer je "takav i takav", ali drugom je dala keksic u roku od 2 nedelje.

Njena drugarica, devojka koja je 2 godine "u vezi" sa tipom i ni pod razno se ne bi sexala sa njim, ali ako naidje neki sexy macan druga prica.:lol:

Ima ovoga realno.:lol:

- - - - - - - - - -

A da ne govorim kroz kakve sve traume i nadjahavanja prolaze njihovi momci.:lol:

- - - - - - - - - -

U skladu sa duhom teme.:zurka::zurka::zurka:

Brale, ima previse veza gde samo gledaju kako ce jedno drugog da zayebu, ponize i zadovolje svoj ego. Na primer, moja drugarica je bila sa nekim tipom 6 meseci i naravno da nije htela da spava sa njim, jer je "takav i takav", ali drugom je dala keksic u roku od 2 nedelje.

Njena drugarica, devojka koja je 2 godine "u vezi" sa tipom i ni pod razno se ne bi sexala sa njim, ali ako naidje neki sexy macan druga prica.:lol:

Ima ovoga realno.:lol:

zanimljivo :think:

a sta rade u tim vezama, koje su im aktivnosti :mrgreen:

Mislim da nije ovde problem razici se, vec sama frustracija vezama, tipa "sta ce mi veza, svadje, prepirke, zvocanje, cimanje". Jednostavno ti ljudi zauzimaju stav da ce svaka veza unapred biti napor, repriza, i da stoga nije vredno upustati se u tako nesto.

Ako nisu u stanju da prevaziđu sve nuspojave razgovorom i razumevanjem i da ne forsiraju isključivo svoje potrebe onda neka i ne budu u vezama. Toliko ljudi ulazi u brak bez prethodnog sazrevanja i onda im je na kraju partner kriv. Neka onda ostanu sami, nije to ništa novo.

zanimljivo :think:

a sta rade u tim vezama, koje su im aktivnosti :mrgreen:

Pa one ti imaju 22-23 godine, a ovo su neke mladalacke za prelazni period. Ima tu ljubljenja i mazenja valjda, ali da mu da da osvoji main prize nece tako lako valjda da on ne bi pobedio.z:hm::zelenko:

Doduse, one nisu iz BG, ali studiraju ovde, te je valjda malo drugaciji i izbor drustva i poimanje od vas opakih BG cica.:per:

Pa one ti imaju 22-23 godine, a ovo su neke mladalacke za prelazni period. Ima tu ljubljenja i mazenja valjda, ali da mu da da osvoji main prize nece tako lako valjda da on ne bi pobedio.z:hm::zelenko:

Doduse, one nisu iz BG, ali studiraju ovde, te je valjda malo drugaciji i izbor drustva i poimanje od vas opakih BG cica.:per:

aha :lol:

ne da decku daje prolazniku
bg bar daju obojici :mrgreen:

Znam za par takvih slučajeva. Devojka sa momkom 1-2 godine u vezi i ne spavaju a njemu je svejedno jer se zaista zaljubio a ona se kresnula sa nekim likom sa strane. Kada je ovaj to saznao, pitao je u čemu je stvar, a ona kaže "pa on nije ti, ja prema njemu ne osećam ono što osećam prema tebi", a mogla si da se kresneš sa njim :D . Na kraju je govorila kako je to greška ovo ono bla, bla. Ako je lik "takav i takav" što je uopšte u vezi sa njima nije mi jasno. Kapiram egoizam ali sve ima neke granice.

A koji je razlog ne seksanja jesu ti to barem nekada rekle? :D Ili ti to kao muškarac ne bi razumeo :hahaha:

Znam za par takvih slučajeva. Devojka sa momkom 1-2 godine u vezi i ne spavaju a njemu je svejedno jer se zaista zaljubio a ona se kresnula sa nekim likom sa strane. Kada je ovaj to saznao, pitao je u čemu je stvar, a ona kaže "pa on nije ti, ja prema njemu ne osećam ono što osećam prema tebi", a mogla si da se kresneš sa njim :D . Na kraju je govorila kako je to greška ovo ono bla, bla. Ako je lik "takav i takav" što je uopšte u vezi sa njima nije mi jasno. Kapiram egoizam ali sve ima neke granice.

A koji je razlog ne seksanja jesu ti to barem nekada rekle? :D Ili ti to kao muškarac ne bi razumeo :hahaha:
Pa rekoh ovim postom sve.

- - - - - - - - - -

take zaobici u sirokom luku

Ja se druzim sa par njih, a one imaju neke drugarice pa mi pricaju sve zivo.:)

da znas
ko zna koliko sexy prolaznika odradi :lol:

- - - - - - - - - -

je li...a je l'sa tobom varaju te nesrecnike :mrgreen:

Boze Lijo, al si ti radoznala.:rumenko::lol:

Kolko sam shvatio iz price doticine nije nesto mnogo, ali ko zna.;)

- - - - - - - - - -

Kasno sam pročitao. Ma kakav prelazni period. Kresaće se one sa strane i kada se udaju ako se uopšte i udaju. To je uvek tako. :lol:

Nimalo savesti.:(

nekako mnogo znas
delujes mi kao taj sa kojim varaju :think:

Zar ne vidiš da čovek samo dobro sluša.

- - - - - - - - - -

U mojoj okolini barem jedno 4 ženske su kao mlađe tako šarale dok su "bile u vezama" . Starije su od 7-10 od mene, 2 su već razvedene, jedna je pred razvodom a četvrta se odselila da je ne prati "lovorika" iz prethodnog perioda. Šta je sa njom ne znam. Ne vredi. Ušlo u krv.

Boze Lijo, al si ti radoznala.:rumenko::lol:

Kolko sam shvatio iz price doticine nije nesto mnogo, ali ko zna.;)

- - - - - - - - - -

toga je uvek bilo i bice, devojke kad odu na skolovanje u veci grad satiru se od q. a u rodnom mestu izigravaju postenice
al kao sto rekoh take treba zaobici i ne posvetiti im nimalo paznje
nemam nista protiv promiskuiteta al budi to sto jesi ne foliraj se i ne zavlaci druge

Back