MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 33.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio Rusija ili Kina.![]()
Mladi idu iz Srbije: Ovo su njihove OBEĆANE zemlje
Na osnovu do sada prikupljenih podataka iz Istraživanja o građanima Srbije koji žive u insotranstvu, najveći procenat, njih 30 odsto, nalazi se u Nemačkoj, na drugom mestu je Austrija, a potom slede Švedska, Švajcarska, Norveška i Sjedinjene Američke Države.Link
A što mladi iz Srbije idu na Zapad? Što ne idu u Rusiju? Da nije to možda zato što su i pored agresivne pro-ruske propagande, mladi Srbi ipak svesni da je Rusija veoma loše mesto za život?
I mene, što na umu, to na drumu, sloboda nema cenu....Nisam ja za Rusiju,...osim turistički!
Obesili bi me tamo za tri dana.![]()
A gde onda da nadjem posao? Svi iz unutrasnjosti dosli u bg da se zaposle ovde u mojoj bransi....Nemoj da zivis u Bg.
koj ćeš k.. u tu vuko..jbinu?Idemo u Canadu,...ne loži se!![]()
super..sad je srećan čovekРадиолог из Ср. Каменице отишао је у Немачку где сада има плату 2300€ а у Србији је има 700€.
otvori neki privatan biznisA gde onda da nadjem posao? Svi iz unutrasnjosti dosli u bg da se zaposle ovde u mojoj bransi....
Pazi malo je soma i po bilo 2008. sad ni 2000evra ne moze da te pokrije kako treba... u medjuvremenu
u Ceskoj je prosecna plata skocila sa soma i nesto na 2400, a kolko je ovde?
Treba imati slifa za to. U mojoj bransi, to je tesko. Pre svega sto moras da imas ideju, pa izvedbu, pa onda da nadjes klijente napooju.otvori neki privatan biznis
Па да знаш и да јесте.super..sad je srećan čovek![]()
Mi "deca sa sela", volimo da idemo u takve države, ništa što je fensi nas ne zanima!koj ćeš k.. u tu vuko..jbinu?![]()
Baci cigarete i alkohol kao prvo, ziveces zdravije i duze.A gde onda da nadjem posao? Svi iz unutrasnjosti dosli u bg da se zaposle ovde u mojoj bransi....
Pazi malo je soma i po bilo 2008. sad ni 2000evra ne moze da te pokrije kako treba... u medjuvremenu
u Ceskoj je prosecna plata skocila sa soma i nesto na 2400, a kolko je ovde?
Овде се не ради о заради већ о пљачки која је спроведена такозваном "приватизацијом", тако што су најпре предузећа у друштвеном власништву национализована, то јест претворена у државну имовину а онда насилно отерана у стечај или распродавана у бесцење.Iznele su njihove firme koje posluju u Srbiji. Iznose i Rusi od NIS-a lovu. Iznose americke firme iz Kine,nemacke iz Amerike itd itd.
Целокупно руководство бивше СРЈ, како војно тако и цивилно, је осуђено на вишегодишње казне затвора у Хагу, остао је пети ешалон који су у оно време могли да носе само гајбице на прославама. Причати те потрошене приче о "повратку у 90те" је губљење времена, због тога што су сви паметнији чланови Жутице одавно у тренутно владајућој гарнитури или уз њу. У старим политичким организацијама је остао само шкарт који никоме не треба.na vlasti su partije i likovi, koji su bili pre 5 oktobra...po cemu su onda te partije i likovi bili patriote pre 5 oktobra...koliko je dugo DOS bio na vlasti, a koliko radikali i socijallisti, posle 5 oktobra
Кад будеш објаснио шта тражи НАТО у Грузији и Украјини, можеш постављати таква питања.A što je vojno angažovanje Rusije u Gruziji i odluka Kremlja da Abhaziju i Južnu Osetiju prizna kao nezavisne države nego de fakto pripajanje Rusiji tih delova Gruzije? Što je aneksija Krima, i proglašavanje delova zemlje članice Ujedinjenih nacija Ukrajine za rusku teritoriju, ako nije ekspanzija?! Nemoj lupati. I nemoj mi više dosađivati s glupostima.
Радиолог из Ср. Каменице отишао је у Немачку где сада има плату 2300€ а у Србији је има 700€.
Tačno.Mladi su razmaženi.Telefoni su im u rukama, umesto lopate, srpa i čekića.
Samo gledaju da ne rade ništa, snimaju video klipove i krevelje se...kad na vlast dodju nacionalno osvešćene snage i ukinu internet, ima da ih svrbi što nema lajkova.
Na .mnogo tema sam.citala ranije tvoje postove i sada ove cotam i mogu ti reci da si sve u pravu svaki tvoj post je tacan skroz.Zasto, pa znam dosta koji imaju zajedno ovoliko