- Poruka
- 62.443
Наравно да си погрешно схватио,
јер нисам могао да прихватим и нисам хтео да те сврстам у ону другу категорију!!!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јер нисам могао да прихватим и нисам хтео да те сврстам у ону другу категорију!!!![]()
Dobro kad si i dotle dobacio, da doneseš bar neki zaključak![]()
![]()
..dobro demosrato, koji je tebi vishe sa tim pokushajima da uvredish nekoga?..koji te kompleksi teraju da se ponasas ovako?..![]()
Ček' samo da ne bude da sam ti ostao dužan objašnjenje
Sa svakim na forumu komuniciram onako kako on komunicira sa mnom. Zašto ovako komuniciram s tobom...pa, ebg, "dobaci dotle", pa zaključi
Inače, jesi li ovaj novi izraz smislio sam, ili ti je neko pomogao. Znaš, to može biti kažnjivo, da te prijateljski upozorim...
ne treba da zahvaljuješ, nije tvoj stil![]()
..nisi mi odgovorio na pitanje, ali zato o5 pokushavash da "dobacish" do uvrede..samo ti neshto ne ide..ebiga..
Бити статиста у сопственом животном филмуŠta danas znači biti mladi demokrata?
Ili u opšte biti demokrata? Da li je to članstvo u nekoj od partija sa demokratskim prefiksom ili uopšte način razmišljanja. Ako je način razmišljanja po čemu se onda razlikuje od tzv. nedemokratskog načina razmišljanja. Koliko je u svemu tome bitan finansijski momenat?Postoje li siromašni demokrate?
Kakav je uopšte po vašem mišljenju profil jednog demokrate?
Što se mene tiče, biti demokrata ne znači pripadnost nekoj partiji, nego biti spreman na dijalog uz obavezno uključivanje, barem malog mozga...
..dobrokoji je tebi vishe sa tim pokushajima da uvredish nekoga?..koji te kompleksi teraju da se ponasas ovako?..![]()
http://forum.krstarica.com/threads/332326Kakva komunisticka diktatura?
ja sam rodjen 1967 u beogradu gde sam ziveo do punoletstvaOcito ti si rodjen u Londonu i nikad nisi ni primirisao period kada je u Yugoslaviji bio socijalizam.
zar jos postoje ljudi koji veruju u nepostojanje demokratije?Зар још постоје људи који верују у постојање демократије ?