Mladez

• Začetnik teme Začetnik teme KENTO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KENTO

Početnik
Poruka
40
Imam sitan mladez blizu usne i smeta mi kad se brijem , smem li da predjem ziletom preko njega i kako da ga zaobidjem , probao sam raznim rastezanjem ali ne mogu da pridjem .

Imam takve po vratu, zaobilazim ih na kilometar, sto je jedan od razloga zasto sam uvek runjav i ne brijem se, ali nema veze zene me vole runjavog kazu da sam vise sesi nego kad sam golog lica, doduse i tad sam sladak i onda ove pcelice sto vole slatko navale da cmacu, da ga ebem ne znam sta je bolje.

Sta da ti kazem, znao sam da prelazim ziletom preko jednog mladeza nije mi nista bilo, ali sam taj isti kasnije zakacio trimerom pa je krvario malo. Ostale ne diram, tako da ako se neko pametan ne javi mogu samo da ti kazem da ni ti ne diras. A i sta ima da se brijes, pustis bradu ki pravi muskarac, samo se pizdice komunisticke briju, pravi Serbi su cetnici, preci su nam uvek bili runjavi sve dok nije doso tito i kaze da se brijemo ebo ga Gillete.

Budi pazljiv prilikom brijanja u tom delu, gledaj da se ne poseces da bi izbegao krvarenje, ali ako pitas jer se plasis da ne dodje do maligne promene usled povredjivanja - ne brini, nece.

Back