Mladenović: DSS za rederendum o EU

Можда DellBoy-011 хоће да се врати у странку из које је потекао...
Што се мене тиче, код референдума је увак цака са питањем. Зато су избори поштенији, а и они могу бити "референдумски". Лепо, изборе 11. маја, па да видимо.

Што се мене тиче, код референдума је увак цака са питањем. Зато су избори поштенији, а и они могу бити "референдумски". Лепо, изборе 11. маја, па да видимо.
Где смеју изборе да распишу?
Као да не знају какав им је рејтинг од 17.02.2008. ...

Mladenović: DSS za rederendum o EU5. mart 2008. | 11:39 | Izvor: Beta Beograd -- DSS je za referendum na kome bi se građani opredelili da li su za Srbiju u EU sa ili bez Kosova, izjavio Andreja Mladenović

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=03&dd=05&nav_category=640&nav_id=287761

hajde sad, patriJote, okrenite ćurak, svi za referendum:mrgreen:

srbija je već sada bez kosova tako da ću glasati za srbiju u eu bez kosova,jer vazno je ući u eu i ondak će da pojeftine automobili:mrgreen: a i hocu da putujem,da se fancy oblačim po berlinu,hasam u fancy restoranima..ma gori sam od radikalki maje i jovane,one uzese za kosovo patike i bombonjere:mrgreen:

gde da se vratim kad nikad nisam ni odlazio:mrgreen:

Референдум је шарена лажа. Што тај референду није расписан 17. фебруара него нас сморише са флоскулом да су председнички избори били референдум ЗА или ПРОТИВ уласка у ЕУ.

E Sekiro Duhovna,znas onu.
Pazi jaja a ono dobijes po picci.
Ili ne moze se biti heben i posten.
Ali ja se kladim i pamtim da su "zuti" POSTENI sigurno
ako ne mogu biti kojim slucajem drugaciji.

Back