Mladalački bunt

Путин012

Aktivan član
Poruka
1.585
Dragi moji tinejdžeri i oni koji se tako osećaju, recite mi šta je u vama izazivalo ili još uvek izaziva bunt. Takođe šaljite ovde buntovničke tekstove, pesme, fotografije itd.

Iskreno, ova pesma je srž problema na Balkanu:

Када сам био тинејџер, био сам у трипу са анонимус активизмом који је уско повезан са хактивизмом. У том периоду, анонимуси су харали интернетом и дивио сам им се као неко ко воли програмирање и рачунаре у принципу. Имао сам раније и гај фокс маску.

88453dba11662efab25654f0631df856.jpeg

Dok sam bio klinac Tita sam mrzeo iz dna duse, i imao averziju prema komunizmu. izraz bunta je bio da izadjes go na ulicu
i vices "Dole Tito, ziveo Draza" pa da bezis kad te pojuri policija… 80ih Drazina slika u novcaniku zbog koje si mogao
u stanici da dremas...
Rizlu imaš, a ličnu kartu nemaš! Haha pa dobro, iako sam ja više ********* nego monarhista, cenim odanost :)! Ali dobro nećemo dalje o politici u tom pravcu, ali živeo bunt!

Mene je uvek vozio taj neki buntovnički gas, od malena je to krenulo još od onda kad nisam ni znao šta je bunt, prvo se to iskazalo sa muzikom, tad su počeli da mi govore kako to slušaš te sataniste itd klasična priča ljombera...
Tako da od tad pa do sad gajim isti senzibilitet prema okolini a sve je krenulo od dečije priče
Pank, rok, metal, oi! Muzika te pokreće, muzika čini da se zemlja okreće! Da, slično i kod mene :).

Uff Disciplina, oduvek i zauvek brutalan bend, a i Koja je žestok :)

Rizlu imaš, a ličnu kartu nemaš! Haha pa dobro, iako sam ja više ********* nego monarhista, cenim odanost :)! Ali dobro nećemo dalje o politici u tom pravcu, ali živeo bunt!

Pank, rok, metal, oi! Muzika te pokreće, muzika čini da se zemlja okreće! Da, slično i kod mene :).
Да да, само што код мене су се измењали жанрови али панк је увек ту и није само панк/панк, кад схватиш да је панк и синан сакић онда си скапирао неке ствари, не мислим на тебе него уопштено кажем.

Да да, само што код мене су се измењали жанрови али панк је увек ту и није само панк/панк, кад схватиш да је панк и синан сакић онда си скапирао неке ствари, не мислим на тебе него уопштено кажем.
Kako to misliš da je pank Sinan? On je turbofolk. Nešto protiv čega se domaći pankeri izrečito groze.

Kako to misliš da je pank Sinan? On je turbofolk. Nešto protiv čega se domaći pankeri izrečito groze.
Па није панк само панк, него панк одликује ставови начин живота, синан ке тежак панк само треба схватити узео сам њега за пример али може то бити и неко други или нешто друго.

Па није панк само панк, него панк одликује ставови начин живота, синан ке тежак панк само треба схватити узео сам њега за пример али може то бити и неко други или нешто друго.
Ne znam. Ima povezanosti, razumem šta želiš reći, ali meni se on kao i ceo turbofolk izuzetno grozi, kako tekstovi tako i instrumental.

Dragi moji tinejdžeri i oni koji se tako osećaju, recite mi šta je u vama izazivalo ili još uvek izaziva bunt.
Fašistička četnička banda. Zapadna buržoazija. Zapadni Kapitalisti. Zapadni Imperijalisti. Bankari (čitaj Jevreji). Zlikovac i licemer Aleksandar Vučić. Nepravda. Klasne razlike. Težak život. Oligarhija. Trula država. Okupirana teritorija. Strani protektorat. Postojanje Nemaca i Amera.

ŽIVEO STALJIN I SVETSKA REVOLUCIJA!

I da, ja nisam tinejdžer nego omladinac.:hahaha:

Imao sam bunt prema sistemu uvek, ali bez pretenzija da ga stvarno menjam, samo sam hteo svoj komad apsolutne slobode. Politika i neki stavovi te vrste me generalno smaraju (iako ih imam), ne verujem da se može protiv ljudske prirode. Politički su mi najbliži komunisti i anarhisti. Bio sam u par nekih pokreta i jednoj stranci i uvek radi druženja, čak što je opskurnije tipa Trivunčev ASI to mi više odgovara. Sećam se kad su Trivunac i neka drogirana riba upali na neku tribinu Kandićeve oko Nato-a, pa je izbio pičvajz. A onda se posle toga ide na Senjak kod njega i pije se čaj, zajebancija. Msm jesam anarhista i uvek ću to biti,
ali mi smeta nenasilni anarhizam i preterano politiziranje.

Back