Mlada roditeljka jednog tinejdzera

Zanima me kad roditelji shvate da im je dete pa skoro odraslo i skoro punoletno.Mislim se nesto sto je ovo vreme proletelo.Moj tinejdzer trenutno slusa Metaliku i Ajs Nigrutina uporedo,ima milion poruka na svom hotmeilu,vozi motor i obozava kape.Gledala sam neke slike kad je bio mali i podjose mi suze, dete raste a ja nikako da odrastem.Infantilno nema sta...

Pusti dete neka zivi... Slobodno i bez pravila... jer, jedan je zivot..........

Moj sin je u fazonu cool,opusteno,polako...onaj vragolasti osmjeh ne skida.Malo ustukne kad vidi da sam bas ozbiljna,sto ne traje dugo,zna da cu se nasmijat,i to ti je.Nema ozbiljnih recenica,sve mu je kroz zezanje.
Ali jedno znam...zaljubljen je do usiju:D
Ljubi ga majka:)

I moj se zaljubio. Kako znam8-) Posto ih je razredna razmestila decak-devojcica,njemu je zapalo da sedi sa svojom simpatijom, kada polazi u skolu toliko natrpa na sebe dezodoransa da je to strasno (gusi te), posle ne mogu da izluftiram, (koristi crveni AXE) kako li je njegovoj simpatiji u skoli:lol:

Боље ти је да потражиш психолога уживо него овако. Код нас, при школском диспанзеру, постоје психолози, одлази се за здравственом књижицом, могу да оду само родитељи да потраже помоћ, а могу заједно са децом, а могу и деца сама...
Распитај се.

Back