Mlada mama...

• Začetnik teme Začetnik teme Ivkus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja je potpuno razumem-i mislim da ce uspeti da uskaldi sve obaveze.Jer to jeste izuzetno tesko,ali navici ve se i bice zaista ispunjena.Mislim da je majcinstvo jedna posebna stvar za svaku zenu,tacnije jedna vrsta preobrazaja......i verujem da ce na nnu sve to pozitivno delovati i da ce zaista biti dobra majka.

Ivkus:
Najbolja drugarica mog mladjeg brata je prosle nedelje dobila bebu, a napunila je tek nedavno osamnaest godina. stvar je u tome sto to nije bila neplanirana tinejdzerska trudnoca, vec nesto uradjeno sa namerom. Naime, ona vec 4,5 godina ima problema usled operacije ciste zbog koje joj je odstranjen jedan jajnik. Lekar joj je prosle godine rekao da ako ne bude rodila u naredne dve godine, posle nece moci, jer joj je i preostali jajnik bio bolesljiv, pa bi joj u bliskoj buducnosti i on bio odstranjen. Ona sebe nije htela da lisi najvece srece u zivotu i odlucila je da ima bebu. Moje pitanje: Smatrate da je pravilno postupila?
Ja, svakako, mislim da jeste.
Zanima me vase misljenje!

I ja mislim da jeste.
Ako je bila dovoljno zrela da ove neprijatne cinjenice prihvati i odluci da rodi, pretpostavljam da je dovoljno zrela i sposobna da odgaja to dete. Mozda je suvise mlada za majcinstvo, ali s obzirom na njenu zdravstvenu situaciju, treba imati razumevanja i podrzati je, kao i pruziti joj svu mogucu pomoc.
A sta kazu njeni roditelji?
Otac deteta?

Back