Mlada Julija ide na operaciju vagine!

Ne nosi DONJI VEŠ uopšte

Pogledajte prilog 1286748Juliju Medeiros (22) mnogi porede sa Kajli Džener, američkom starletom i kozmetičkim mogulom.

Ta mlada raskošna brineta izgleda veoma atraktivno i često objavljuje provokativne fotografije, a sada je fanove uspela da iznenadi najavom da se priprema na izuzetno osetljivu operaciju.

Naime, Medeirosova sanja o novoj prilici za gubljenje nevinosti, pa je odlučila da hirurški rekonstruiše himen.

- Imala sam 17 godina kad sam izgubila nevinost s čovekom od 30. Želim to ponovo da proživim - rekla je influenserka za Dejli star.

- Kao i mnoge devojke, prevarena sam. Mislila sam da se volimo, on mi je pričao o braku i deci, ali to je sve bila laž. Oduvek sam želela da to bude romantičan trenutak kao iz bajke, pa sam se zato i odlučila da idem na operaciju - naglasila ona.
Kako ponovo da proživi?
nit ona ima 17 nit on 30

A šta znači "raskošna brineta"?
Oċu i ja ako je nešto dobro

sirota, prevario je iskusan švaler. Treba da dobije šansu za sve ispočetka
kako inace da se pojavi u medijima.
Setimo se samo one Milijane i onog dede od pre neku godinu sto su , satro, izmislili pricu o svojoj ljubavi, ubacili se u rijaliti i postali tema dana ne samo na balkanu vec i sire. Da si normalan, o tebi danas niko nece pricati a ako si budala, idiot, perverznjak, ...........bices u centru paznje medija sirom planete.
Ko i zasto forsira ovaku promenu valorizacije javnog morala ?

Back