“Mlaćenje dece je porodična vrednost?”: Obradović “BRILJIRA” novom izjavom

kazem vidis da ima pravo

ne radi se ni o kakvom nasilju
najobicniji zakoni se donose

ne znam sto postoji konstantno opiranje pred svakom civilizacijskom tekovinom

ponasamo se kao zaostalo pleme
.
Ја ти управо показујем да нема никакво право.

Ова власт је изабрана на неуспелим изборима и све њихове одлуке су лаж и фалсификат.

Овде се ради о насиљу у најчистијем облику у области у којој нико нема право да се меша, а најмање једна лажна власт.

Иначе, Срби се понашају као заостало племе јер следе самозваног поглавицу који је себи доделио право да утиче на свачију судбину.

Јадно и срамотно...
.

.
Ја ти управо показујем да нема никакво право.

Ова власт је изабрана на неуспелим изборима и све њихове одлуке су лаж и фалсификат.
kako da ti kazem ako je u tvojoj realnosti ovako -ko sam ja da ti sudim

ti mastaj da je sve ovo laz :per:

kako da ti kazem ako je u tvojoj realnosti ovako -ko sam ja da ti sudim

ti mastaj da je sve ovo laz :per:
.
То је наша стварност.

И поред свих могућих притисака, објављено је да је на изборе изашло мење од 50% бирача.

У Београду, који јесте неки репер за Србију, једва 35%.

И ја не кажем да је ово лаж.

Кажем да је ово насиље.

.

kazem vidis da ima pravo

ne radi se ni o kakvom nasilju
najobicniji zakoni se donose

ne znam sto postoji konstantno opiranje pred svakom civilizacijskom tekovinom

ponasamo se kao zaostalo pleme

Zato što ne razumeš civilno društvo i da će biti još gore.

Da li ti možeš da shvatiš da se ovde sve izvrgava i sve postaje improvizorijum i simulakrum.

Nije samo do zakona, već i do primene !

Tj. do Vlasti

Poslednja izmena:
Volimte daj mi to da pročitam pa da ti lupam šamare.
Bogu hvala, ijnema takve gluposti poput obuke roditelja. Ne toga bilo vekovima, pa nam ni danas ne treba, kao što nam ne trebaju nakaradni zakoni koji su uvod u SF budućnost i isprane umove.
E pa evo sad vidis da ima i isto tako se "vatreno" za to zalazes.

https://forum.krstarica.com/threads...e-i-pokoja-cuska.745173/page-17#post-31603548

I "lupaj samare" svojoj zeni, vidi se da si takav tip spolja gladac iznutra jadac.

I zašto si se lupila po glavi opet? Mislim, hvala što si pokazala da nemaš taj neki link, već da lažeš. Zbogo ovoga za tebe danas nema šamara. :ljutko:
Pa tema je bas reakcija (Boska) na donosenje takvog zakona.

Tada si pisao da je dobro sto takvog zakona nema,sada si se "prodao".

A da jesi lajkovao post za kais, jesi ali ne mogu da nadjem.

Kao što siledžija u školi koji živi od zlostavljanja vršnjaka zaslužuje da ga neko dobro isprebija; polomi par kostiju, jajca i napravi modro oko.

Imao sam iskustva sa takvima tokom osnovnog školovanja.

I tada je postojala neka vrsta uvrnute inkluzije jer su praktikovali da decu iz popravnih (koji su bili monstruoznost za sebe u sfrj ) i domova za nezbrinutu ubacivali u redovna odeljenja.

Brzo su formirali grupu i počeli da terorišu decu. To je išlo dotle da kada popodnevna smena koja se godinama završavala redovnim restrikcijama struje puste decu masovno iz škole u mrklom mraku da idu kući jer nije bilo ni ulične rasvete pomenuti delikventi i ostavljeni koji su bili prepuni mržnje bi takođe izašli a zabavljalo ih je da nasumično gađaju kamenjem decu u tom mraku. Nakon što je nekolicina pogođena deca su shvatila da čim izađu iz škole u mraku moraju da stavljaju torbe na glavu da ne bi bila ozbiljno povređena.

Kako su to radili u mraku većina dece nije mogla da ih identifikuje.

Onda ih je jedna grupa starijih dečaka tokom jedne takve seanse pomoću baterijskih lampi ulovila kako gađaju jurila dva sata kroz grad ali su pobegli.. Posle toga se nisu pojavljivali u školi nekoliko nedelja i to je prestalo.

Tada smo ukapirali da je bullying bullies zapravo društveno korisna procedura.

Back