Jei!! Provalila sam foru, i iako niko ne odgovara, pretpostavljam da će neko nekad iskopati ovo što ću napisati, hihi i biće mi zahvalan. Dakle, počinjemo od početka, korak po korak, od registracija pa na dalje, ok?
1. korak: Registracija
- posetite stranicu mjoy.com, izaberete državu u kojoj živite i unesete svoj broj telefona, kao na slici. Nakon toga kliknete na Join.
-Nakon toga, stići će ti sms sa linkom koji treba da posetiš da bi se registrovao. Stranica je napravljena za korišćenje preko fona, ali možemo da napravimo foru da mjoy.com misli da je i koristimo preko fona, dok to radimo preko kompa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. korak: Firefox
-skini Mozillu Firefox i instaliraj je (
http://www.mozilla.org/en-US/ )
-skini User Agent Switcher (
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/user-agent-switcher/ )
-uđi na Firefox, klinkni na Alt, zatim Tools (slika) i klikni na iPhone 3.0.
Na taj način će nam pretraživač sve izbacivati onako kao kad bi to radio preko fona, ok?
-----------------------------------------------------------------------------
3. korak: Mjoy
-prepiši link sa fona u Firefox i zapamti ga kao Bookmark (slika), tako ćeš ga stalno imati pri ruci
-uđi na taj link i pojaviće ti se da se registruješ i to. Moram da napomenem da sam se ja već registrovala pa mi zato izlazi ovo obaveštenje (da već imam profil na mjoy-u, ali da ako hoću mogu da napravim novi, zato pritiskam ono zeleno 'Yes, da bih nastavila proces), slika
-------------------------------------------------------------------------------------------
4. koral: Fora za kredit
-nisam mogla da provalim gde se nalaze one reklame što svi kažu da donose kredit, pa sam onda našla sopstveni način kako da omogućim sebi neograničen kredit.
-dakle, napokon se registrujemo, i eto, nemamo kredita (ne sećam se najbolje, ali mislim da kad sam se prvi put registrovala imala nešto malo njihovog kredita, ali da sam ubrzo ostala bez njega i nisam znala šta da radim), nebitno, kad ostanemo bez kredita, znamo da je način kako da ga dobijemo rešavanje one ankete (Survey), kako odgovarate, možete da vidite da se kredit povećava), slika
-nakon ulaska na plavu ikonu zvanu Survey, počinjemo sa odgovaranjem na pitanja (lupamo)
-nakon trošenja skupljenog kredita, ja ponovo uđem na memorisani link, i obavim proces registracije ponovo, korisnička imena su mi uglavnom lupetanje slova, npr 'asjhfasfhba' ili tako nešto
-to možeš da ponoviš bezbroj puta dnevno, znači neograničeno.