Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Drugachiji nisu samo domordci ili Romi, drugachiji su i dugokosi i tjelavi, umetnici i zanatlije, deca i starci, pesnici i nacisti, debeli i mrshavi, zdravi i bolesni. Uprkos tome shto sam licemerni produkt globalizacije ja sam izneo svoje mishljenje, jedino shto mogu na forumu da uradim, dakle ja na forumu propagiram razumevanje i jednakost a ti separaciju i nejednakost, i ko je bolji chovek? Chak i da je moj jedini cilj da budem in, chak da se u zhivotu ponasham suprotno onome shto zagovaram ko je bolji? Ako sutra recimo ovo bude chitalo dete od 12 godina, jel bolje da prochita da su ljudi jednaki i da ih treba razumevati il da su jedni bolji od drugih zavisno od boje kozhe il statusa? Produkt globalizacije, to zato shto smo sad u fazonu anti-globalizacija jel da? Da je ovo 80ta verovatno bi mi rekla produkt komunizma, produkt anarhizma, da su 70te verovatno bih bio smrdljivi hipi. Kao da je jednakost medju ljudima odlika globalizacije, jadna moja fizionomijo, ideja jednakosti postojala je daleko pre bilo kakvog sna o globalizaciji. In su nashi, mi smo in.
Ja verujem da se ti istinski trudiš da živiš to što misliš da je ispravno, ali sam sigurna da dalje od praćenja pamfleta lokalne NVO ne možeš da vidiš za razliku od mene i meni sličnih koje ne možeš da uvrediš

Mene ne treba da ubeđuješ ni u šta, sebe moraš da ubediš da kad dođeš u situaciju da se neko tvoj vezuje za Roma ili nekog drugog iskreno proživiš ono za šta se deklarativno lako zalažeš

Poslednja izmena: