- Poruka
- 4.865
ako krizamo rotvajlera i pudlicu dobijemo nakazu ali kod ljudi je uobicajeno mjesanje svih rasa . jel to dobro ili lose . da li bi se svatko trebao drzati svoje vrste ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako krizamo rotvajlera i pudlicu dobijemo nakazu ali kod ljudi je uobicajeno mjesanje svih rasa . jel to dobro ili lose . da li bi se svatko trebao drzati svoje vrste ?
A survey of over 2,500 whites asked which race they found most physically attractive, and found that overall, though it varied quite a bit by political orientation, 62.7% of women and 48.2% were most physically attracted to other whites, much of the rest claimed no preference, 12% of men and 3% of women found asians most attractive, and 1.5% of men and 1.9% of women found blacks most attractive.
Men and women aged between 18 and 30 were shown 600 faces of the opposite sex and asked to grade them for attractiveness.
The women tended to go for black male faces, followed by white and then Asian.
Men plumped for Asian women, followed by white, then black.
Po Biologiji, smatra se da je mešanje dobro za genetiku potomstva.
Sa druge strane, zemlje koje imaju veliki broj mešanaca (latinska amerika) imaju veoma veliki broj siromašnih i veliki kriminal.
Zašto je ova tema otvorena ako nije dozvoljeno drugačije mišljenje od unapred politički i društveno prihavćenog ? Ili nametnutog..nebitno?![]()
Pa skim smo se mi Srbi onda mesali kad kod nas vlada jos vece siromastvo i kriminal....
ja sam kao autor teme postavio sam tezu o rotvajlerima i pudlicama , dakle slobodno iznesi svoj stav i ja te ne smatram rasistom vec prije albacentristom . ok ? ( alba = bjela ) .
Jedno je retji ne svidjaju mi se crnci il Kinezi, sasvim drugo je retji neprirodno je meshanje rasa. Takodje nije diskriminacija kad ti neko ne odgovara jer je glup, diskriminacija je kad kazhesh "e ovaj je musliman on mora da je glup zato mi ne odgovara". Privlache me drugachiji zato shto zhelim da ih upoznam, da ih razumem, jer kroz poznavanje drugih upoznajem sebe, jer kroz razumevanje drugih gradim svoju empatiju, postajem bolji chovek ukratko. Da sam proveo zhivot sa meni slichnima verovatno bi bio skuchen i ogranichen u svakom smislu, no dobro, nekom se svidjaju drugachiji nekom isti, shta sad.
Hmm ...
Dobro je pogledajte (i poslušajte) ... pa kažite nešto protiv mešanja rasa:
Pogledajte prilog 281093
Pogledajte prilog 281094
Jel ovo Ekremova cerka???![]()