Mjau show

Pogledala sam mozda desetak minuta,naisla sam na deo kada je Pisekova pokazivala zadnjicu,pa su onda neke devojke morale da glume kos kao gosti igraju kosarku,ponizavajuce je za zene,neukusno i tad sam ugasila.Mozda je Maca ranije bio osvezenje na tv-u jer ima neke dobre fora,ali da li zbog ucesca u rijalitijima ili neceg drugog nesto ne mogu da ga svarim,sve vise vidim prostakluk,bezobrazluk i usiljenost u njemu a kao glumac,umetnik trebao bi da predstavlja svoju profesiju na mnogo visem nivou.

Ovi sa Pinka umesto da su tog izbljuvka oterali oni ga još nagradili sa sopstvenom emisijom
suicide2.gif

Videh jedno 10-15 min kada je Vendi imala izlaganje o Farmerima, pa ono je stvarno bolesno kakavi izrazi lepo neko reče da je Vendi progutala celu Vujakliju. A najača fora kad Maca pitao Nikolinu šta kaže na Vendin komentar, a ona reče da nije slušala a ono što je čula treba joj "prijevod" :D

Videh jedno 10-15 min kada je Vendi imala izlaganje o Farmerima, pa ono je stvarno bolesno kakavi izrazi lepo neko reče da je Vendi progutala celu Vujakliju. A najača fora kad Maca pitao Nikolinu šta kaže na Vendin komentar, a ona reče da nije slušala a ono što je čula treba joj "prijevod" :D

Da da vidio sam bas na Youtube...ja sam se nadao da ce se Vendi i Nikolina zakaciti...ali nisu...

Inace show je stvarno bezveze

Back