gost 443389
Primećen član
- Poruka
- 761
Šta mislite o mizantropiji, i zašto neki ljudi ne vole ljude?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razlozi su individualne prirode. Ali ako idemo na mržnju cele skupine od strane pojedinca onda je to zbog usadjene ideologije.Šta mislite o mizantropiji, i zašto neki ljudi ne vole ljude?
bolestŠta mislite o mizantropiji, i zašto neki ljudi ne vole ljude?
Što se tiče tih skupina, da li misliš da je obavezno ideologija, ili npr. negativno istorijsko iskustvo, tipa kao što su imali Srbi i Hrvati, pa otud animozitet, a i slučajevi mržnje?Razlozi su individualne prirode. Ali ako idemo na mržnju cele skupine od strane pojedinca onda je to zbog usadjene ideologije.
U pravu si, postoji i taj slučaj nacionalne mržnje čiju su koreni istorijske prirode. Antisemitizam je savršen primer kako jedna ideologija koja se indoktrinisala na decu preko deset godina dobija na snazi u ratu. Mrziš ljude, a da i ne znaš zašto.Što se tiče tih skupina, da li misliš da je obavezno ideologija, ili npr. negativno istorijsko iskustvo, tipa kao što su imali Srbi i Hrvati, pa otud animozitet, a i slučajevi mržnje?
Većina stalno nešto traži. Pare, pažnju....Šta mislite o mizantropiji, i zašto neki ljudi ne vole ljude?
Hvala vam od ❤ na vašim lijepim riječima za gospon IskapuČast nekim izuzecima, forumašima.
Pozdrav, Iskapa, i ne zameri šta, nego ja nisam za ovde, živčan sam, i teško se uklapam. PozzHvala vam od ❤ na vašim lijepim riječima za gospon Iskapu
pre mislim da je to postao jer su ga ljudi razocarali...Мизантроп је понекад бивши филантроп који није могао да се помири са јазом између оног што човек јесте (и што ће услед самозадовољности остати) и оног што би могао да буде.
pre mislim da je to postao jer su ga ljudi razocarali...
a šta je problem samozadovoljnosti?
ali konkretno..koja je situacija u pitanju? sto covek ne zeli da bude dobar?Ово што сам навео је такође врста разочарања.
Ako neko ne voli ljude, ne znači da nije dobar. Može da bude pravedan itd. samo nije čovekoljubiv. Razočaranje i loše iskustvo ugl.ali konkretno..koja je situacija u pitanju? sto covek ne zeli da bude dobar?
Zar nije samozadovoljnost cilj samoprevazilaženja? Ako nije, šta jeste?Самозадовољност је крај самопревазилажења.
da, to kao da je opis mene..Ako neko ne voli ljude, ne znači da nije dobar. Može da bude pravedan itd. samo nije čovekoljubiv. Razočaranje i loše iskustvo ugl.
Pa, manje više mislim mnogih. Retko ko je ono što se kaže full filantrop.da, to kao da je opis mene..
ne treba to neko da kaze, nego drugi treba da kazu za tog nekog da li je filantrop..Pa, manje više mislim mnogih. Retko ko je ono što se kaže full filantrop.
ali konkretno..koja je situacija u pitanju? sto covek ne zeli da bude dobar?