мизандрија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
37.735
О овом појму мало се зна .. и дебатује..

Од мушкараца се очекује да рмбаче и гину ( и буквално ) ... и да трпе третман свих

баба мама тетки стрина ујни јетрва тапти свекрва ... једном речју жена

Бесмеју А а кажу ни на послу ... ни ван ....одмахсу МизоГЕНци

Коме или којој одговара поларисање и истицање раздвоја .... сукоба ?!

kom. mod. Tema na LjiSu treba da bude u kontekstu ljubavnih i seksualnih veza tako da molim korisnike da pišu u tom kontekstu.

Poslednja izmena od moderatora:
prvo dobro jutro,a drugo ne kvari mi dan,a treće izaberi neko blaže ludilo :rotf: :rotf: :rotf:
sve je neki rad i teško da razume svako svakog,ionako ne određuje neko šta je korisno drugima,nego svako misli šta je njemu bolje,i pogreši normalno:lol:
zašto,pa zato što tako treba,nešto mora,nešto je korisno,nešto i ne izgleda korisno,a ispadne da jeste🤷‍♀️
odmarajte mozgove da se ne pregreju:rotf::rotf:
i ne slušajte sve što smisle,nego birajte šta je zdravije,lepše i sadržajnije🤷‍♀️:lol:

Zar se nije o ovome već govorilo? Zapravo postoje već teme.

Па свака тема је МизАНДРична

Иначе их има експлицитно 1...2...3...4

https://forum.krstarica.com/search/900493/?q=mizandr*&c[title_only]=1&o=relevance

Две на психићима једна на блогићима и једна ма мучкићима .. на жемскићима је ето први пут ....

Него .. ајде се распиши мало о појму теме конкретно ... па онда онако мало у ширину .. хајде имам дедлајн у 12H

Па свака тема је МизАНДРична

Иначе их има експлицитно 1...2...3...4

https://forum.krstarica.com/search/900493/?q=mizandr*&c[title_only]=1&o=relevance

Две на психићима једна на блогићима и једна ма мучкићима .. на жемскићима је ето први пут ....

Него .. ајде се распиши мало о појму теме конкретно ... па онда онако мало у ширину .. хајде имам дедлајн у 12H
Već sam piskarao. :kafa:

О овом појму мало се зна .. и дебатује..

Од мушкараца се очекује да рмбаче и гину ( и буквално ) ... и да трпе третман свих

баба мама тетки стрина ујни јетрва тапти свекрва ... једном речју жена

Бесмеју А а кажу ни на послу ... ни ван ....одмахсу МизоГЕНци

Коме или којој одговара поларисање и истицање раздвоја .... сукоба ?!
Imaš otvorenu temu pod ovim naslovom.Smisli nešto drugo.

Tema o mizandriji ima na drugom potforumima. Ovde se moze pisati u kontekstu veza, tj Ljubavi i sexa, druge stvari nisu tema.
Babe, mame, tetke itd ne mogu biti teme, niti posao, odnosi na poslu, generalno u drustvu.
Ukoliko se autor slaze da promenim prvi post da ima veze sa LjiSo, ok, ako se ne slaze da zakljucamo ili prebacimo na Psihologiji da se tamo spoji sa postojecom temom.

@AleksaJ ?

Мизандрија иде подруку са мизогенијом и мизантропијом ...

Једној великој општој мржњи свих других јединки и група

које нису делом или сличне једној јединки или групи

Гледано бројчано мањи проценат жена отвара велики проценат миандричних тема и мизандричних коментара

На мој коментар о медико мизогенији и истицању да мамографија би спасила 100 пута више живота

него борба против насилника ( која свакако је неопходна ) ниједна жена се није ни осврнула ..
Aleksa, to je ok, ali ovo je potforum Ljubav i sex.
Ovo što pišeš je neka opšte društvena tema.
Ja se slažem sa tobom da i o tome treba pričati, samo treba da bude u kontekstu ljubavi i sexa, inače je za drugi potforum.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back