Mizandrija

Извињавам се на својој нападности али разумите да ме овакве теме стварно узнемиравају. Дубоко сам убеђен да сам у праву, и молио бих све учеснике разговора да бар узму у разматрање оно што сам написао.

Не постоји тема на којој осећам већу злонамерну атмосферу. Чак се мање осећа та атмосфера и у политичким расправама. Мене ово мало ради на емоције, свачега сам се нагледао у породици и молим вас да ме не игноришете
Zatvori je.

Немам такву могућност сем на свом форуму. То могу само супермодератори, а ја имам овлашћења само над својим форумом. Не могу ништа да радим по другим форумима. Мада, не би требало затварати ништа јер се итекако треба рећи и једнима и другима, да се ошамаре и да виде реалност а не глупости којима се замлаћују из личних несигурности

Немам такву могућност сем на свом форуму. То могу само супермодератори, а ја имам овлашћења само над својим форумом. Не могу ништа да радим по другим форумима. Мада, не би требало затварати ништа јер се итекако треба рећи и једнима и другима, да се ошамаре и да виде реалност а не глупости којима се замлаћују из личних несигурности
Pogledaj logo za WNBA.
Košarkašica zakucava...

Moje je pitanje sledeće: kakav je vaš pogled? Slažete li se sa gore navedenim primerom mizandrije ili ne, mislite li da je to uopšte mizandrija i zašto ne mislite da jeste i da li žene, možda, zaslužuju takvu vrstu osvete ili se možda ne radi o osveti već o pravednom gnevu koji, slučajem, na osvetu (ili priželjkivanje iste) tek liči.

Najposle, mislite li da su ekstremni, radikalni feminizam i mizandrija u bilo kakvoj vezi, ili je mizandrija tek ogledalo mizoginije (što je, doduše, već postavljeno kao pitane). Hvala.
Primer osobe sa tim potpisom nije mizandrija, kao što ni ja sa svojim potpisom nisam satanista. :mrgreen:
Kao ni što zbog svojih tema nisam mizandrična.:mrgreen:
Ne mrzim muški rod.Mrzim muški rod sa sindromom balkanizma ili balkanoidnog idiotizma.
Moji najbolji prijatelji su uvek bili muškarci.

Moje mišljenje je da je mizandrija uglavnom baš to ogledalo mizigonije, njen odraz, nešto što se iz mizigonije rađa.
Može biti povezana sa ekstremnim vidom feminizma, ali nije obavezno , nije pravilo.

Back