fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
1) U RH se već godinama sudi za nekih navodnih par miliona nečega što je Sanader primio! Kažu da je ugrozio nacionalne bla, bla interese, a niko ne poteže pitanje o eventualnoj šteti toga poteza po državu RH? Nikoga ni u RH, niti u EU nije briga za to?
Možda zato što se radi o sporu između DVE EU-članice, a onda se EU ******** proglašavaju nenadležne kao za slučaj spora između Hrvatske i Slovenije? Jedna EU-članica hoće da dovede na suđenje državljana druge EU-članice, a nikako to ne može da ostvari? Hebote, pa Mosad bi toga Hernadija dovukao i sa Meseca! 

2) Važnije je za nas pitanje: Da je Srbija isto članica EU, a trebala bi imati dobro-komšijske odnose sa susednim državama, koga bi službena politika Srbije podržala u tom sporu?
Sviđa mi se ovaj uvod, ali, za mene je najvažnije ovo: Ma NABIJEM ja na svoj KRASNI tu EU!

2) Važnije je za nas pitanje: Da je Srbija isto članica EU, a trebala bi imati dobro-komšijske odnose sa susednim državama, koga bi službena politika Srbije podržala u tom sporu?
Sviđa mi se ovaj uvod, ali, za mene je najvažnije ovo: Ma NABIJEM ja na svoj KRASNI tu EU!

Poslednja izmena od moderatora: