Miui verzije i problemi

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
81.479
Imam ksiaomi već oko 2 godine drugi komad po redu i sa najnovijim apdejtom je nadam se konačno rešen problem isključenog blica na kameri. Dve godine se uvek sam isključivao i uvek sam morao da ga ručno prebacim na auto.
Juče se tel ažurirao na 12.5.3
Kakva su vaša iskustva sa novijom verzijom?

IMG_20211105_150812.jpg

Imam ksiaomi već oko 2 godine drugi komad po redu i sa najnovijim apdejtom je nadam se konačno rešen problem isključenog blica na kameri. Dve godine se uvek sam isključivao i uvek sam morao da ga ručno prebacim na auto.
Juče se tel ažurirao na 12.5.3
Kakva su vaša iskustva sa novijom verzijom?

Pogledajte prilog 1046239
I ja imam takav isti, al slikam samo pogresno parkirane automobile pa prijavljujem miliciji, bez blica.

Parkiraju bre na trotoaru pa ne mogu da prodjem, stvarno slikam jer sam besna, al
ne saljem slike:D
Ja za fotografisanje koristim fotoaparat, ovo na mobilnom mi je za nesto na brzaka.
A i nisam bas mnogo talentovana za fotografisanje.
Verujem ti,stvarno ne prezaju ni odcega i bas ih briga za pesake.Treba da pravis slalome izmedju vozila da bi prosla kako treba,pa cak i moras da izadjes na prometnu ulicu zbog nekih idiota.

Verujem ti,stvarno ne prezaju ni odcega i bas ih briga za pesake.Treba da pravis slalome izmedju vozila da bi prosla kako treba,pa cak i moras da izadjes na prometnu ulicu zbog nekih idiota.
Ja i izadjem i ovo moje kuce, ali recimo covek sa stakom, u invalidskim kolicima,
bebe u kolicima apsolutno ne mogu da prodju. Nego sada ce nas Mario prebije
jer mu nismo dali nikakvu informaciju.

Parkiraju bre na trotoaru pa ne mogu da prodjem, stvarno slikam jer sam besna, al
ne saljem slike:D
Ja za fotografisanje koristim fotoaparat, ovo na mobilnom mi je za nesto na brzaka.
A i nisam bas mnogo talentovana za fotografisanje.
Čekaj jesi ti slikar ili fotograf meni tu više ništa nije jasno :think:

Jel ima nešto što nije radilo a sada proradilo kao meni blic ili recimo više ne radi sa novim apdejtom? Ja ću tek da vidim šta više ne radi hehe

Poslednja izmena:
Android je Linux a jedini put kad sam apdejtom spucao desktop Linux mi se desio dok sam apdejtovao preko komsijinog neta (davno je bilo delili smo trošak pola,pola). Hoću da kažem, ruter je bio kod niega i kad je u jednom trenutku net stao, samo mi ode opensuse pošto ni na koji način nisam uspeo da ga pokrenem. Tako sam naučio lekciju i posle samo kroz žicu.

Pretpostavljam i da je i Android bar u nekoj meri osetljiv.

Android je Linux a jedini put kad sam apdejtom spucao desktop Linux mi se desio dok sam apdejtovao preko komsijinog neta (davno je bilo delili smo trošak pola,pola). Hoću da kažem, ruter je bio kod niega i kad je u jednom trenutku net stao, samo mi ode opensuse pošto ni na koji način nisam uspeo da ga pokrenem. Tako sam naučio lekciju i posle samo kroz žicu.

Pretpostavljam i da je i Android bar u nekoj meri osetljiv.
Stavi Manjaro, ne može da pukne u toku skidanja pošto pacman/yay prvo skinu, pa tek onda apdejtuju ČP

Stavi Manjaro, ne može da pukne u toku skidanja pošto pacman/yay prvo skinu, pa tek onda apdejtuju ČP
Od tad ne koristim Suse:mrgreen: Ne znam kakav mehanizam se koristi u androidu ali činjenica je da se njemu apdejti aplikacija vrte u nedogled skoro svaki dan, po priči, ne prikazuju slike, ne može ni manji video da pošalje, meri brzinu i ispod 4Mbs...

Da sam na njegovom mestu, resetovao bih telefon i zabranio svaki apdejt na nedelju dana. I ako se ispostavi da u tih nedelju dana "kršomi" radi kako treba, onda je jasno da je krš net a ne telefon.

Back