Mitrovic vs Baka Prase

Ko vam je draži_za koga navijate

• Mitrović _Pink

glasova: 1 6,3%
  • Baka Prase

glasova: 15 93,8%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .

kiriku1

Veoma poznat
Poruka
14.382
Baka je pre par dana u nekom lajvu, pijan u par recenica pomenuo Mitrovica u losem kontekstu. Kompleksas se odmah nasao uvredjenim i poceo da pljuje Baku poreko drustvenih mreza uz pratnju tone losih tekstova po portalima, Znate vec kako to ide kad neko iz vrha drustva hoce da se sveti. Baka zatim objavljuje poslednji klip u kome objasnjava neke stvari, ali sto je najzanimljivije u ovom trenutku mediji se prave mrtvi i niko, ali bukvalno niko to ne prenosi...Iako se radi o veoma interesantnoj drami za javnost..Mediji su ispratili Mitrovicevo ljuvanje, ali Bakin odgovor koji je inace najgledaniji, o njemu nema ni reci, nigde... To je pokazatelj kako funkcionise ta medijska hobotnica...

Natalija-Zeljko-Mitrovic-Baka-Prase.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Baka je pre par dana u nekom lajvu, pijan u par recenica pomenuo Mitrovica u losem kontekstu. Kompleksas se odmah nasao uvredjenim i poceo da pljuje Baku poreko drustvenih mreza uz pratnju tone losih tekstova po portalima, Znate vec kako to ide kad neko iz vrha drustva hoce da se sveti. Baka zatim objavljuje poslednji klip u kome objasnjava neke stvari, ali sto je najzanimljivije u ovom trenutku mediji se prave mrtvi i niko, ali bukvalno niko to ne prenosi...Iako se radi o veoma interesantnoj drami za javnost..Mediji su ispratili Mitrovicevo ljuvanje, ali Bakin odgovor koji je inace najgledaniji, o njemu nema ni reci, nigde... To je pokazatelj kako funkcionise ta medijska hobotnica...

Cenjeni kolega.
Ova tema nije za Svaštaru već za Misterije.

Meni je stvarno misterija kako neki bezvredni likovi mogu da privuku pažnju javnosti i obogate se.

Da citiram gosp Mitrovića koji ovo "misli" o svojoj publici:

Naravno da sam profiter koji profit gradi na vašoj retardiranosti, da niste glupi ko kurrrac, ja nikad ne bih beležio rekordne profite!

nije mi jasno što pljuete Baku.. je l ukrao pare možda? Nasledio od bogatih roditelja?? Dečko je iskoristio sistem u kome su 90 % mladih idioti i retardi i obogatio se svojim radom i trudom..možda je imao i malo sreće da krene sa pravom pričom u pravom trenutku, pre svih ali jbg.. nešto slično se može reći i za ovog Mitrovića s tim što narkoman javno propagira blud i nemoral..ipak imaš daljinski druže i blokiraj pink kao ja što sam blokirao sve pinkove kanale..žena počela nešto da se buni oterao sam je p materinu..idi kod mame pa gledaj zadruge i qrve

nije mi jasno što pljuete Baku.. je l ukrao pare možda? Nasledio od bogatih roditelja?? Dečko je iskoristio sistem u kome su 90 % mladih idioti i retardi i obogatio se svojim radom i trudom..možda je imao i malo sreće da krene sa pravom pričom u pravom trenutku, pre svih ali jbg.. nešto slično se može reći i za ovog Mitrovića s tim što narkoman javno propagira blud i nemoral..ipak imaš daljinski druže i blokiraj pink kao ja što sam blokirao sve pinkove kanale..žena počela nešto da se buni oterao sam je p materinu..idi kod mame pa gledaj zadruge i qrve
Baka je isto član SNS hunte, ovo je sukob dve frakcije tj dva ološa.
Jedan zaglupljuje omladinu preko yt drugi ide na malo šire putem Pinka.
Vidiš da ga zahebao za pare sada i kreće drama.

Znači sve što radi Mitrović i Prase jeste samopromocija i drama.
Ovaj sada kao zali ubijenu devojčicu koju je Mitrović retrard mladji ubio a Mitrović struji ode po gradovima i pomaže siromašnima u akciji "gledajte pink a ja ću da vas castim ako stignem do vas"

Cenjeni kolega.
Ova tema nije za Svaštaru već za Misterije.

Meni je stvarno misterija kako neki bezvredni likovi mogu da privuku pažnju javnosti i obogate se.

Da citiram gosp Mitrovića koji ovo "misli" o svojoj publici:

Naravno da sam profiter koji profit gradi na vašoj retardiranosti, da niste glupi ko kurrrac, ja nikad ne bih beležio rekordne profite!
ja ne vidim nista lose u mitrovicevoj izjavi!
potpuno iskreno i 100% tacno.

Ljudi ajde malo oci da otvorimo.
Ovu dvojcu da boli uvo sta obicna raja misli o njima odavno bi zavrsili na psihijatriji ili bi se zamonasili.
Ovo je "sukob" koji je trenutno potreban narodu.
Oboje su puni love i uzivaju u zivotu, a od ovog sukoba ce baka prase dobiti na jos vecoj popularnosti, mitrovic nece izgubiti nista a vrhovni ce na kratko da odmori.

Za one koji jos nisu uvereni - jedan o drugom nisu rekli nista sto narod vec ne zna ili sto nije mogao da predpostavi. Dakle nista nisu rekli.

I na kraju krajeva ko bi smeo u stvarnom sukobu da ovako sisti na mitrovica. Alo.

Da se dobro razumemo, Željko Mitrović nije kriv za odgovor nacije na ono što pravi. Nije nam Željko kriv za to što smo izrazili želju za gnusobom; Da smo izrazili želju da gledamo naučne materijale, on bi nam dao to, ne bi bio lud da nam prikazuje Zadrugu i slično.
Smrad koji osećate je upravo ono za šta se borite, vaš način, za šta ste rekli:''OK, ne smeta mi, nije važno!''.
Pa, brate, ne smeta mi, ali me čini tužnom. Na kraju krajeva, i smeta mi!
Koliko je teško reći?
Toliko da smo postali narod bez kičme koji nema nikakvu reakciju.
Ma, i Željko Mitrović je u čudu, u fazonu: ''Je l ovo moguće???''

Poslednja izmena:

Back