ilovedoggos
Aktivan član
- Poruka
- 1.956
Postoji mnogo mitova o životinjama koja bih želela da stavim u jednu celinu i da ljudi prestanu da veruju u takve zablude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao mi kičmenjaci* Ispravka, bespotrebno iInsekti osećaju bol.
Ne,oni osećaju zapravo neku vrstu boli ali ne kako mi i životinje osećamo. Insekti nemaju kičmu, samim tim ne mogu da osećaju bol. Nemaju emocije, ne mogu biti tužni, usamljeni, ili srećni kao i mi i kičmenjaci.
Rekla si prvo da sve životinje vide drugačije od ljudi a posle napišeš da vide isto kao mi?Slepi miševi su slepi. Ne, naučno je dokazano da vide isto kao i mi.
Tako je, ali to se odnosilo na boju.Rekla si prvo da sve životinje vide drugačije od ljudi a posle napišeš da vide isto kao mi?
Imaju loš vid kao i mi. Kažem loš u poređenju sa drugim životinjamaRekla si prvo da sve životinje vide drugačije od ljudi a posle napišeš da vide isto kao mi?
Ja sam imao jednu (japanka) koja je dolazila na povrsinu da je sin ceska po ledjima cim on pridje prstom povrsini vode....Zlatna ribica ima memoriju od tri sekunda
Laž. Zlatne ribice su veoma inteligentne životinje i mogu imati veoma dobru memoriju.