DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Jesu li u uskoj korelaciji ?
Mitovi ne mito(podmicivanje) da ne bj bilo zabune.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašio si sobu, probaj druga vrata desno.Jesu li u uskoj korelaciji ?
Ja sam Četnik Kolobara iz 1971 g.Деда јес ти изворни ДругоСрбијанер оригиналног порекла, левих либерала Никезића, Латинке и Тепавца из 1972.г.?
![]()
Ja sam Četnik Kolobara iz 1971 g.
Srbi su oduvek bili među najvećim mitomanima, da ne kažem više volimo mitove nego 'leba da jedemo.![]()
ovi nacisti su bili bas prave gejcine
ovi nacisti su bili bas prave gejcine![]()
Vrlo često jesu.Jesu li u uskoj korelaciji ?
Zaboravio nekog?Naravno,pa pogledaj samo rvate,bosnjake,siptare i montenegrine i kazće ti se samo
Svi шовинизми се базирају на неком миту. Тако да јесу.Jesu li u uskoj korelaciji ?
rece neki genijalac kada smo pisali o fasizmu, da postoji 100 def. fasizma i doda pa osta ziv, da je umberto eko fasistaНе бре, то је микс симбола, мистицизма, митологија се полако губи...и добија се синкретизам
100 х је о томе овде писано и постављано и нико да прочита од Умберта Ека - Ур Фашизам...
Код нас то скоро не постоји
budi sretan dok jos postoje mitoviSvi шовинизми се базирају на неком миту. Тако да јесу.
Apokalipsa је почела бацањем атомских бомби на Хирошиму и Нагасаки и то нема везе са митовима...budi sretan dok jos postoje mitovi
cela nemacka kultura je bazirana na njima
cim oni nestanu, a svesno se danas guraju pod tepih
pocece vreme apokalipse covecanstva
kako je pocela kada covecanstvo makar i ovakoj formi traje skoro vek posle togaApokalipsa је почела бацањем атомских бомби на Хирошиму и Нагасаки и то нема везе са митовима...
rece neki genijalac kada smo pisali o fasizmu, da postoji 100 def. fasizma i doda pa osta ziv, da je umberto eko fasista![]()
ne znaju elementarnu razliku izmedju fasizma i nacizma, a hoce da udju u cizme sopenhauera, nicea i da potvrde razumevanje klasicne nemacke filozofije.Блентавац...
Пре 10г-12г. Смо то све расправили, на 1 теми.
Сада сваке године, отвори се оваквих 10 тема и упљујеш се објашњавајући.
Само лупају, нико в ише не чита оригиналну литературу...
Ова Крстарица се тотално кретенизовала
Apokalipsa је почела бацањем атомских бомби на Хирошиму и Нагасаки и то нема везе са митовима...
ne znaju elementarnu razliku izmedju fasizma i nacizma, a hoce da udju u cizme sopenhauera, nicea i da potvrde razumevanje klasicne nemacke filozofije.
ja im preporucivao jedno vreme da citaju moraviju, posebno konformistu, a ako ih mrzi da citaju da makar pogledaju istoimeni bertoluciujev film , odgovor je bio sta ima da gledam kad znamНе знају како је од дучеовог корпоративизма скренуло у краткотрајни фашизам, па застранио у нацизам. Дегенерисани нацизам је Усташтво...
Не знају појмове...и заболе ме...крстарица воли идиоте
kako je pocela kada covecanstvo makar i ovakoj formi traje skoro vek posle toga
znas kako se rusi neka drzava, ne trebaju ti bombe, srusis im i obezvredis istoriju, kulturu, jezik, umetnost, veru tj crkvu...kad se sve rasklima onda je dovoljan samo vetar.
sve se to radi i na ovom forumu od uvrnutih fizionomija koji pisu komente u prilog tome