MITING STOP HAPŠENJU NA NAČIN KAO DA SMO GRAĐANI DRUGOG REDA

nesko101

Elita
Poruka
20.808
Počeo je masovni miting u Kosovskoj Mitrovici zbog hapšenja koja se sprovode na način kao da su u pitanju građani drugog reda,Srbima na Kosovu su ugrožena ljudska prava još onog trenutka kada nemaju prava na onaj pasoš koji ima Srbin u Beogradu i svi ostali narodi van Kosova i Metohije.Ovo što radi Srbija istorija će pisati a tu su i kindapovanja ljudi od strane Srpske žandarmerije koja je u civiilu sa škorpionima i lisicama sprovela akciju na okupiranoj teritoriji gde su Srbi ugroženi više od decenije i hapse srbe jer im je tako rekao Euleks koji želi da očisti sever Kosova od Srba koji se protive šiptarskoj vladavini.Ovog trenutka svi su na ulicama i protestvuju sa pravom jer javnost u Srbiji ćuti.

Slažem se sa Новицом.

Neško brate, šta reći?
I dosad ste gurali uglavnom sami,
i znam šta ste sve izdržali.

PS. Prošli mesec sam bio tamo na jednoj svadbi.
Oduševljen sam (ponovo) tim ljudima tamo.

Žao mi je samo što nisam imao više vremena
(drugi me vozio) da obidjem sve moje
drage prijatelje.

Poslednja izmena:
Ово за пасош је за мене ново. Тешко ми је да поверујем да Србин из српског дела Косова и Метохије не може да добије српски пасош ?

pa i šiptari dobijaju, a kamo li oni...vidiš da lupa gluposti...

Ово за пасош је за мене ново. Тешко ми је да поверујем да Србин из српског дела Косова и Метохије не може да добије српски пасош ?
Šta je novo pa svi znaju da ima crveni i plavi pasoš mi nemamo prava na onaj koji vi imate u Srbiji koji može bez vize.

nesko101 тешко ми је и да читам такве ствари, видиш да договарају да шиптарима граде ауто-пут преко Србије а не нешто друго.Стидим се и посрамљен сам што ништа не чиним а не знам шта би од муке.Пазите једни друге доле и не наседајте на разне натписе по новинама о вашим људима.Није вас народ издао само није организован и не зна шта би! Од Бога вам свако добро !

nesko101 тешко ми је и да читам такве ствари, видиш да договарају да шиптарима граде ауто-пут преко Србије а не нешто друго.Стидим се и посрамљен сам што ништа не чиним а не знам шта би од муке.Пазите једни друге доле и не наседајте на разне натписе по новинама о вашим људима.Није вас народ издао само није организован и не зна шта би! Од Бога вам свако добро !
Gaze brate preko živih Srba a pričaju po Srbiji o miru.Satana je odavno u Srbiji brate.

Šta je novo pa svi znaju da ima crveni i plavi pasoš mi nemamo prava na onaj koji vi imate u Srbiji koji može bez vize.
Ne lupaj gluposti histericni, plavi pasos ne vazi vec godinu dana. A zasto se bunite protiv srbijanske zandarmerije kada je kosovo srce Srbije i njena pokrajina.Sa punim pravom treba da pohapse sve kriminalce tamo...:ok:

Ne lupaj gluposti histericni, plavi pasos ne vazi vec godinu dana. A zasto se bunite protiv srbijanske zandarmerije kada je kosovo srce Srbije i njena pokrajina.Sa punim pravom treba da pohapse sve kriminalce tamo...:ok:
Ne kaki više niko sa Kosova ne može u EU bez vize i o tome neću više da razgovaram pogotovo ne sa zlonamernima.Niko ovde nije rekao da je protiv Srpske žandarmerije već o načinu kako se ophode prema Srbima koji žive pod okupacijom.Dakle ti si sam rekao ono što misliš i naravno da je normalno da ti ovo ne smeta.

Нешко, готови сте. Србија вас је издала. Боље гледајте како да преживите тамо и терајте скотове из Београда у 3пм.

Ako i bude izdaje, neće se moći pripisati Srbiji.
Izdaće par hulja u njoj.
A, oni nisu Srbija.
Srbiji će ostati u amanetu da ispravlja pogreške.
Tih hulja.....

Počeo je masovni miting u Kosovskoj Mitrovici zbog hapšenja koja se sprovode na način kao da su u pitanju građani drugog reda,Srbima na Kosovu su ugrožena ljudska prava još onog trenutka kada nemaju prava na onaj pasoš koji ima Srbin u Beogradu i svi ostali narodi van Kosova i Metohije.Ovo što radi Srbija istorija će pisati a tu su i kindapovanja ljudi od strane Srpske žandarmerije koja je u civiilu sa škorpionima i lisicama sprovela akciju na okupiranoj teritoriji gde su Srbi ugroženi više od decenije i hapse srbe jer im je tako rekao Euleks koji želi da očisti sever Kosova od Srba koji se protive šiptarskoj vladavini.Ovog trenutka svi su na ulicama i protestvuju sa pravom jer javnost u Srbiji ćuti.

JEDINO SU POLITICARI ( CITAJ : MAFIJA ) I NJIMA BLISKI PRIJATELJI OSTALI KRIMINALCI , GRADJANI PRVOG REDA :udriglavu: .................................. A SVI OSTALI MOGU DA CRKNU NA KOJI GOD NACIN HOCE , ILI KOJI GOD IM SE NACIN PRUZI OD STRANE MAFIJE KOJA VLADA DRZAVOM POD KONTROLOM JOS BOLESNIJIH OD NJIH SAMIH :sad2:
MADA JE OVAJ NAS NAROD VEC SVAKAKO POLUMRTAV PA JE MNOGIMA I SVE JEDNO STA CE IM SE DESITI ...

Nepismeni ti lupaš taj pasoš koji se daje na Kosovu ne može u EU bez vize.

Tačno tako.
Za vlasnike pasoša koje izdaje Koordinaciona uprava MUP-a za Kosovo i Metohiju ( PU GNJILANE PU ĐAKOVICA PU KOSOVSKA MITROVICA PU PEĆ PU PRIZREN PU PRIŠTINA PU UROŠEVAC ) ne važi bezvizni režim.
Inače, ovi pasoši su vizuelno identični onima za koje nije potrebna viza.

Back