Митинг радикалске омладине у Бг.

Љуба

Zainteresovan član
Poruka
188
У понедељак 08.01.2007 године у 18 сати у Земуну у сали преко пута магистрата биће одржан скуп радикалске омладине (отприлике до 35 година). Није битно да ли сте члан странке или нисте слободно дођите и ако можете поведите и своје другаре са собом. Зато би позвао све посетиоце овог форума који су у могућности, да дођу јер то заиста би требао да буде велики скуп јер је ово први пут да странка уопште организује овако нешто. Хвала унапред.

Неће бити 'демократа' који подржавају бомбардовање Србије. Уопште неће бити присутни они који желе зло Српству и Српском народу. Значи стоп 'демократима' и сличним. Неће сигурно бити муџахедина које је запад подржавао да кољу и силују Српско по Босни.

Obersturmfuehrer:
da neces ti mozda da mi zabranis?
ionako ne bih ni dosao na freak zurku...

Да хоћеш да доћеш могао би, али у каквом би се стању вратио:lol:.
Фрик шоу није код радикала, то је код 'демократа'. Чеда и остали 'демократи' ће ускоро да праве нови педербал.

Љуба:
Неће бити 'демократа' који подржавају бомбардовање Србије. Уопште неће бити присутни они који желе зло Српству и Српском народу..

Znaci nece biti glupog Tome,nezrelog Vucica i ekstra-glupog Todorovica??? Super,mozda i dodjem,uvek sam voleo da slusam bajke

kami83:
Znaci nece biti glupog Tome,nezrelog Vucica i ekstra-glupog Todorovica??? Super,mozda i dodjem,uvek sam voleo da slusam bajke
Zaboravio si njihovu najnoviju zvezdu: Branimira ******* koji je popljackao muzicare sirom srbije u vidu izdavađnja nekih toboznjih licenci i nekog clana 4o kolektivnom ugovoru za koji nema ovlascenja da sye bavi time, a vlasnicima restorana zapryetio da ce im zatvoriti lokale ako neko od muzicara svira bez te licence!!! A sada ga Nikolic postavljay za myinistra yu skupstini. Kakva lopovska banda, i jos nesto a ni ova dosmanliyjska vlast mi se uopste nedopada, po njima sve prodati pa da srbi klececi mole zapad za finansijsku pomoc cime cek a ne ovi lopovi srbija upasti u jos vece finansijske poteskoce i dugove! Najbolji je Karic, poslovan covek a ne ovi lopovi samozvane demokrate i radikali toboznji pobornici za srpska nacionalna prava, a u stvari svi se oni bore za mesto u fotelji , poput vuka draskovica koji se svi secamo kako je dizao studente na bunu nebi li srusio vlast i eto on je sad ministar, a zabole ga kako sada zive studenti i njegovi gradjani!! toliko o politici, i svi znamo da je politika *****!!

Још кад би Чеда дошао да дели бесплатно гудро - можда би наватао цензус ??!!
a115.gif

Resio covek da se ubije, dosta mu svega i to bas za novu godinu.
Popeo se na most i da skoci kada ga jedan drugi covek zaustavi i rece:
Ja sam DEDA MRAZ i ispunjavam sve zelje, sidji dole, nastavi da zivis i ja cu ti svaku zelju ispuniti.
Sidje onaj prvi i taman da pozeli zelju, kad onaj sto rece da je DEDA MRAZ kaze mu: Pre nego sto pozelis zelju mora da mi das da te otpozadi.............a onda ispunjavam.
Razmislja prvi..............pa mu dade. Kad sve bi gotovo onaj drugi krenu zadovoljan da odlazi a onaj prvi ga zove i vice:
A da mi ispunis zelju DEDA Mraze....
Drugi se okrenu i upita: Koliko ti imas godina
Prvi odgovori preko 40-te...
A nato drugi zabrinuto odgovori: Sramota i jos uvek verujes u DEDA MRAZA.

Naravoucenije...ne slusaj sta prica DEDA MRAZ.......................bemga............

Back