Miting podrske o.Branislavu ispred B92

Rekla kazala su podaci o uspešnosti Crne Reke. Ne postoji religijska komuna u Srbiji koja dovoljno dugo postoji da bi rekli da su nekog izlečili. Za Raskršće znam da imaju veliki stepen onih koji su se drogirali i sad su duže vreme čisti. Znam jer govorim o ljudima sa imenom i prezimenom. Za Kovilj takodje znam, jer i tu su išli neki ljudi koji znam kakvi su bili i koji se (za sada) više ne drogiraju. Ali iz Kovilja nikad nisu pravili propagandu da oni leče uspešno, već bi rekli mudro da se o tome još ne može govoriti. A gordost koja se vidi u propagandi Crne Reke je sve samo ne bliska pravoslavlju. On se nije pokorio odluci Svetog Sinoda ma kakva ona bila. Znači on je otpao od Crkve i zato je potpao pod vlast Satane. To su jednostavno pravila igre koja važe u Crkvi.

Necu rekla kazala, hocu zvanichne podatke.
Ja kao shto rekoh "izlechi" se 1 od 100 u najboljem sluchaju.
Sem toga sad svi znaju shta ih cheka ako odu u C. Reku, to je njihov izbor, shta tebe briga.

Zato što sam ja ovde 100 puta napisao da neko nije izlečen bar 15 godiina od zadnjeg uzimanja droge. Zato što neko može da izadje sa terapije i posle 6-7 godina ponovo sve isto. Narkomanu je potrebno potpuna promena okruženja i nadzor.

Koliko dece napushteno zudi za zivotnom shansom u sirotishtima, a drzava treba propalitetima da placa lechenje 15 godina? :thumbdown:

Preko 50% kriminalnih radnji u Srbiji chine narkomani. Jel treba pustiti takve ljude da se shetaju ulicom i da rade shta hoce? Shto se mene tiche mogu slobodno da ih zatvore tamo dozivotno.

Sve dok postoji jedan narkoman koji nije počinio neko krivično delo ne možeš generalizovati stvari. Svako odgovara za svoja vlastita dela. Sonja Savić i Milan Mladenović su bili narkomani. Ja sam ih poznavao oboje i ne znam da su ikada počinili neko krivično delo u smislu da su nekog prebili, opljačkali i slično. Da li su se od drugih narkomana grebali za dop je druga priča, dakle oni se snadju kako se ko snadje. Ne možeš onda svakog narkomana da biješ zbog 80& narkomana koji su ogroman problem. Takvo razmišljanje je problem, to je kao kad svet kaže da su svi Srbi loši zbog ratnih zločinaca poput Karadžića i Mladića i Miloševića. Ja nisam loš i ne želim da mi iko išta prebaci zbog nekih zlikovaca.

Sve dok postoji jedan narkoman koji nije počinio neko krivično delo ne možeš generalizovati stvari. Svako odgovara za svoja vlastita dela. Sonja Savić i Milan Mladenović su bili narkomani. Ja sam ih poznavao oboje i ne znam da su ikada počinili neko krivično delo u smislu da su nekog prebili, opljačkali i slično. Da li su se od drugih narkomana grebali za dop je druga priča, dakle oni se snadju kako se ko snadje. Ne možeš onda svakog narkomana da biješ zbog 80& narkomana koji su ogroman problem. Takvo razmišljanje je problem, to je kao kad svet kaže da su svi Srbi loši zbog ratnih zločinaca poput Karadžića i Mladića i Miloševića. Ja nisam loš i ne želim da mi iko išta prebaci zbog nekih zlikovaca.

Pa oni su bili imucni, njima nije trebao novac za dop. Onaj ko nema spreman je i da ubije bez najmanje grize savesti. Ne poredi babe i zabe, svaki narkoman je potencijalni kriminalac ako nema para.

Necu rekla kazala, hocu zvanichne podatke.
Ja kao shto rekoh "izlechi" se 1 od 100 u najboljem sluchaju.
Sem toga sad svi znaju shta ih cheka ako odu u C. Reku, to je njihov izbor, shta tebe briga.

Ne postoje zvanični podaci za religijske centre. Podaci o uspešnosti Crne Reke, po onome što je on pričao u Utisku nedelje 2007. se zasnivaju na tome da li se neko vrati kod njih, ili da li su čuli da je neko pao? To je statistika u tri lepe. Ne drogira se više jer nismo čuli da se drogira? Ma da, kako da ne...

Pa oni su bili imucni, njima nije trebao novac za dop. Onaj ko nema spreman je i da ubije bez najmanje grize savesti. Ne poredi babe i zabe, svaki narkoman je potencijalni kriminalac ako nema para.

Sonja Savić je baš bila puno imućna, ne lupetaj. Megi iz Katarine je išla na javni kazan da se hrani, tolik oo imućnosti. Ono što ja kažem je to da se ne može sve generalizovati.

Ne postoje zvanični podaci za religijske centre. Podaci o uspešnosti Crne Reke, po onome što je on pričao u Utisku nedelje 2007. se zasnivaju na tome da li se neko vrati kod njih, ili da li su čuli da je neko pao? To je statistika u tri lepe. Ne drogira se više jer nismo čuli da se drogira? Ma da, kako da ne...

Dobro, kazem ti eto sad znaju metode idu na sopstvenu odgovornost, shta se ti potresash zbog toga?
Jel mislis da je lepshe da sede kuci i da mlate roditelje kad nemaju da im daju pare? :think:
Drugo to nije nikakva bolest, droga ne pada sa neba, ljudi sami to sebi chine i za to nema nikakvih opravdanja. Naravno da se kod svakog stvara zavisnost kad koristi, 99% to i zna, al se svejedno drogira.

Sonja Savić je baš bila puno imućna, ne lupetaj. Megi iz Katarine je išla na javni kazan da se hrani, tolik oo imućnosti. Ono što ja kažem je to da se ne može sve generalizovati.

Pa chekaj, ja sam im kriv shto su se drogirali?:hahaha:
Boli me tuki, niko ih nije terao.
Znachi ja sad stanem na prugu i chekam da me udari voz i sad treba neko da me sazaljeva? Missim, ako nisi sposoban za zivot, ne treba ni da zivish (ne ti nego narkomani).

Pa chekaj, ja sam im kriv shto su se drogirali?:hahaha:
Boli me tuki, niko ih nije terao.
Znachi ja sad stanem na prugu i chekam da me udari voz i sad treba neko da me sazaljeva? Missim, ako nisi sposoban za zivot, ne treba ni da zivish (ne ti nego narkomani).

Ne, nego kaem da narkomanu treba medicinska pomoć, a kazna za krivična dela dolaze od suda. Narkoman koji nije počinio krivično delo ne sme da ispašta zbog narkomana koji jeste.

Back