mit o gargamelu

bio jedan gargamel i bio mlogo ruzan.
e sad, kad je vama licno neko mlogo ruzan (nekome je svakakolep), da li ima sanse da vam se svidi zbog recimo sarma, humora, diobrote, i da sve to toliko nadomesti njegovu fizicku ruznocu da se vi zaljubite?

Не. Мора бити мени леп, па макар био и млого ружан или шта већ. Не као ствар лепоте него као ствар привлачности... ако постоји јака физичка одбојност, тешко ће се она претворити у привлачност.

Shtrumpfovi su rasistichko fashistichki crtani film.
Gargamel simbolizuje jevreje, a strumpfovi Arijevce plave krvi...plus imaju bele kapuljache i broj druzzine odgovara sastavu KKK-a...takodje jedna zzena - plavusha, i glavni sa crvenom kapuljachom...

Dakle, moj odgovor je...treba uvek pogledati shta je iza kulisa i ne suditi o CD-u na osnovu omota.

А Велики Штрумпф у српским националним бојама? :)

bio jedan gargamel i bio mlogo ruzan.
e sad, kad je vama licno neko mlogo ruzan (nekome je svakakolep), da li ima sanse da vam se svidi zbog recimo sarma, humora, diobrote, i da sve to toliko nadomesti njegovu fizicku ruznocu da se vi zaljubite?

Ne mogu da se setim da li je bio mnogo ruzan, ali znam da nisam obracala paznju na njega. I da, svideo mi se zbog humora :confused:

Back