mit o amoru

amorove strele i ta cudesa. el imate vi taj osecaj kad se zaljubite, kao pogodila vas strela u srce i ondak vas boli? ili sta?
kako opisujete sokantni osecaj zaljubljenosti onako iznebuha?

Ne, zaljubljivanje ne boli, drugaciji je to osecaj, nekako mi je to uvek pocinjalo kroz shalu i smeh, zato sto su mi prvi kontakti bili takvi, neozbiljni, pa se i simpatija radjala iz tako opustenih situacija, spontano se dolazilo do osecaja zaljubljenosti. A vec kad zaljubljenost uzme maha, to je letenje, leptirenje, bezrazlozni, nicim izazvani, talasi srece, zadovoljan si sam sobom i svim i svacim oko sebe. Bol se javi ako ne krene kako treba. I dugo, dugo ostaje cak i kad zaljubljenosti vise nema. Ybg... :rumenko:

Ne, zaljubljivanje ne boli, drugaciji je to osecaj, nekako mi je to uvek pocinjalo kroz shalu i smeh, zato sto su mi prvi kontakti bili takvi, neozbiljni, pa se i simpatija radjala iz tako opustenih situacija, spontano se dolazilo do osecaja zaljubljenosti. A vec kad zaljubljenost uzme maha, to je letenje, leptirenje, bezrazlozni, nicim izazvani, talasi srece, zadovoljan si sam sobom i svim i svacim oko sebe. Bol se javi ako ne krene kako treba. I dugo, dugo ostaje cak i kad zaljubljenosti vise nema. Ybg... :rumenko:

:aha:
Ti se jedini trudis da doprineses na ovom pdf-u,cini mi se.
Odprilike,to je to...nisam osetila tako nesto bar 10-god i nadam se da necu.
Toliko.

:aha:
Ti se jedini trudis da doprineses na ovom pdf-u,cini mi se.
Odprilike,to je to...nisam osetila tako nesto bar 10-god i nadam se da necu.
Toliko.

Hvala ti sto tako mislis. :rumenko: :hvala:
Imam ja i svoje destruktivne trenutke kada se ne udubljujem u ove teme. Tako je najlakse utuci vreme na ovom pdf-u, teze je biti ozbiljan. Mozda na nekim slicnim podforumima ljudi rezonuju na nekom visem nivou, ali tamo lakse vidis koliko su optereceni problemima, pa ti sine i koliko je beskorisno i otuzno to njihovo bavljenje ozbiljnijim stvarima kada ne mogu da pomognu ni sami sebi.
I meni se retko desava da to osetim, sve redje... :( Nekako to izbegavam, ali ne treba tako. Moras se nadati da ces osetiti ljubav, osecaj zaljubljenosti olaksava zivot, ne mora da znaci da ce se zavrsiti agonijom, ne mora nas ljubav upropastiti. Ponekad se bas divim ljudima koji se lako zaljubljuju i uzivaju u tome.

Opisao si pravo stanje stvari....I ja se tako osecam i sve se vidi na mom licu...Kao da nosim bedz na kom pise:ja sam zaljubljena....Kad boli i to se vidi ponekad,ali trudim se da budem vesela jer me svi znaju kao takvu,a tugu i suze ostavljam za cetiri zida i najbolje prijatelje koji me poznaju dobro....

e onda me boli stomak....kad vidim poruku ili poziv od te osobe....i imala sam pocetkom ove godine taj osecaj...istina, nista od toga, ostalo na teoriji....ali, bilo je cool.....nemam nista protiv zaljubljivanja....nekako coveka podigne i obavesti ga da je jos ziv.....taj osecaj zaljubljivanja, ma koliko nerealna i kratak, pocela sam vise da cenim od ljubavi.....

amorove strele i ta cudesa. el imate vi taj osecaj kad se zaljubite, kao pogodila vas strela u srce i ondak vas boli? ili sta?
kako opisujete sokantni osecaj zaljubljenosti onako iznebuha?

Pa, ovako...zaljubljenost još i ne boli...čak naprotiv...
kad sam zaljubljena, lakše podnosim neke gluposti, i probleme, i svakodnevne životne zayebancije.
A znam da sam zaljubljena kad
mislim na nekoga 24/7,
patim od nesanice,
izgubim apetit (ne na dan-dva, nego mnooogo duže),
osjetim neku slatku jezu i leptiriće čim se sjetim njegovog osmijeha, pogleda, glasa,
srce lupa kao da će mi iskočiti na usta svaki put kad se vidimo,
ili kad se na telefonu pojavi njegovo ime,
+ sve mi je oko mene nekako ljepše i vedrije, i sve...po čitav dan sam ovako :D

...kad pročitam ovo ponovo, jbte - ovo prava bolest ispade...:confused:
al' meni baš nedostaju
animals2.gif
animals2.gif
animals2.gif

a to probadanje u predjelu :heart:...to dolazi kasnije...
to je nešto više od zaljubljenosti...bar za mene...

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ljudi toliko cene stanje zaljubljenosti. Proces je isti kao da se drogirate. Plus je rec o obicnoj zamci prirode da bi se razmnozavali. Znaci, drogiran donosis odluku da se razmnozavas. Meni je to degradirajuce. :P

Back