Misteriozni...

Znaci, po postovima vecine, najveci broj misterioznih poruka su nekakvi tajni obozavaoci, jel' dobijao neko poruke koje su misteriozne, a nisu udvaracke prirode, vec provociraju i mozda samo mozda iza njih stoji losa namera? Nesto sto naginje anonimnim pismima sa upozorenjem, mozda da prosirim, i sa pretnjom?

ja sam zaboravila da napisem da meni niko osim par devojaka i ne salje poruke, a i one retko. jednom sam ovde dobila neku poruku kao on voli plavuse, pa da se mi druzimo. mislim svasta, a i nisam plavusa! meni se bas svidja sto mi niko ne pise. to znaci da sam mnogo strasna. lol.

divlja u srcu:
Znaci, po postovima vecine, najveci broj misterioznih poruka su nekakvi tajni obozavaoci, jel' dobijao neko poruke koje su misteriozne, a nisu udvaracke prirode, vec provociraju i mozda samo mozda iza njih stoji losa namera? Nesto sto naginje anonimnim pismima sa upozorenjem, mozda da prosirim, i sa pretnjom?

pa jel su misterozna, kako reče u 1.psotu, ništa loše, ili su ipak u pitanju neke uviejne pretnje?
odyebi te uvijene pretnje 8)
prijavi kao spam.

bems:
To je izgleda moj udvarac meni hteo da cestita rodj, al` se malo zajebunio :)

Niiiiiiiiiiije bre...meni je bio osmoooog! :p

E ***** nam ja te misteriozne udvarace kada im je stil da cimaju na mob ili da spustaju slusalicu kad se javimo...najlakse, najgluplje i najnepristojnije sto mogu da urade...

Ja se ne bih tajno udvarala nekome koga ne poznajem ni malo i to ne ocekujem...ali nekome sa kim sam u kontaktu ili cak i decku da mu napravim plezir, sto rece tralala...i da uzivam u tome da gledam reakciju a da necu da kazem da sam to ja bih.

E jednom mi je neki poslao neku poruku koja se verovatno stancuje sirom srpsko/hrvatskog govornog podrucja, bilo je to pre cca dve godine i nikad nisam saznala ko je.
Ovako nekako je isla:
"Veceras ce se dogoditi zlocin
mesto tvoj krevet
zrtva ti
motiv strast
ucinilac nepoznat"

Pricacu vam jednom najvecu misteriju koja mi se u zivotu dogodila al' to nije vezano za udvaranje. Al' sta ima veze, ko se jos drzi tema ovde. :lol:

ja sam jednom zvala nekog momka i kada se on javio toliko sam se iznenadila da sam spustila slušalicu... posle sam ga ponovo nazvala i rekla mu da je bilo nekih tehničkih problema :D

ahaaaa... a kada smo bili klinci redovno smo spuštali slušalicu
danas kada mi neko spusti slušalicu uglavnom znam ko je to... jer to su oni ljudi koji žele da razgovaraju, ali ne mogu... a takvih nikad nema puno, uvek znam

poslednji put je bila moja drugarica sa kojom sam u svađi godinu dana

Back