Misteriozni posao: švajcarska firma - očemu se radi???

Dobro jutro gubitnici.Zaista ne mogu da shvatim da smo tako nisko pali i da se zadovoljavamo sa 200 eura mesecno.Najzalosnije je sto ovo uglavnom pisu ili oni koji nisu imali famoznih 2290 ili oni koji su imali ali su mislili da ce se bez ozbiljnog rada obogatiti,PA PROPALI.Ja imam puno prijatelja koji su mi zahvalni sto su u ovoj firmi a neki i mnogo vise zaradeli od mene.I samo jos nesto.pre svega hvala mom prijatelju sto mi je pruzio sansu da radim u ovako jakoj i veoma ozbiljnoj firmi i zaista voleo bih da i moja deca sutra budu tu.Svi ostali neka lepo za 2290 kupe aparat za kokice i neka rade ceo zivot zelim im dobru zaradu(od100e pa navise) i svu srecu ovog sveta

a zasto nudis nama "gubitnicima" da radimo i bukvalno tebi smekeru iz ruke izbiojemo 2000e ? KOGA TI LAZES ? da radis u ozbiljnoj firmi ne bi preko krste vrbovao ljude da rade....jer ne juri OZBILJNA FIRMA LJUDE vec ljudi koju znaju da su sposobni i da imaju znanje jure vec renomirane firme....odo ja a ti se teraj u tri lepe p.....m.....:otkacio:

Ma moze, samo sto treba puno truda i da 24h budes dostupan. Ovo ti je sistem da sa jako malo para i jakoooooo puno posla zaradis neku pristojnu cifru.

Jeste. I ja imam takav posao. Samo moram da budem stalno dostupan, i da se ponekad iscimam. I, ono - brdo kesha, dobra kola, nova poznanstva, putovanja, ribice... Jeste, i ja prodajem drogu :mrgreen:

Ma možete da pričate šta hoćete. Niste sposobni da radite ovo pa sada toročete ovde protiv toga. Ako nisi sposoban za nešto prihvato to tako i onda ćuti. Nemoj da odvlačiš druge ljude koji mogu i treba da zarade. Pozdrav za kolege!!!

Ok Karingtone,

Baš mi je drago za tebe da si se nafatirao varajući svoje prijatelje i poznanike, a sad briši odavde dok ti neko ne uđe u trag.:mafijas:

Znam jednu polupismenu majmunčinu, koja se bavila takvim poslom. On danas ima milione i kafić u centru grada, a bio je smrdljivi mali diler na ćošku gradske kuće. Danas mnoge porodice nemaju ni ono malo ušteđevine, zahvaljujući njegovom jakom biznisu i ofšor firmi sa Gibraltara.

Zašto je firma registrovana baš na Gibraltaru, a ne npr. u Madridu. Prosto zato što vlasti ofšor zona nikada i nikome ne otkrivaju podatke o tamošnjim firmama. A, pošto se ovde radi o debeloj prevari, naravno da im treba zaštita identiteta.

Bila je pre 8-9 godina ista takva firma, koja je čak tražila manje uloge, pa ju je vlada zabranila. Ako se dobro sećam, zvala se Vanilla. Takođe registrovana na Gibraltaru. Samo, oni nisu bili toliko fensi i moćni kao ovi danas. Imali su lokalne prezentacije, i razne pakete uloga. Čak nisi ni davao suvi ulog, nego si kao za te pare kupovao zlatnike.

Sad, ja se pitam, zašto ove niko ne zabrani, kada su prevaranti mnogo većeg kalibra, nego oni iz te Vanille? Jel' neko iz vlasti ima dil u tome ili šta?

Back