- Poruka
- 51.813
Dobro jutro gubitnici.Zaista ne mogu da shvatim da smo tako nisko pali i da se zadovoljavamo sa 200 eura mesecno.Najzalosnije je sto ovo uglavnom pisu ili oni koji nisu imali famoznih 2290 ili oni koji su imali ali su mislili da ce se bez ozbiljnog rada obogatiti,PA PROPALI.Ja imam puno prijatelja koji su mi zahvalni sto su u ovoj firmi a neki i mnogo vise zaradeli od mene.I samo jos nesto.pre svega hvala mom prijatelju sto mi je pruzio sansu da radim u ovako jakoj i veoma ozbiljnoj firmi i zaista voleo bih da i moja deca sutra budu tu.Svi ostali neka lepo za 2290 kupe aparat za kokice i neka rade ceo zivot zelim im dobru zaradu(od100e pa navise) i svu srecu ovog sveta
a zasto nudis nama "gubitnicima" da radimo i bukvalno tebi smekeru iz ruke izbiojemo 2000e ? KOGA TI LAZES ? da radis u ozbiljnoj firmi ne bi preko krste vrbovao ljude da rade....jer ne juri OZBILJNA FIRMA LJUDE vec ljudi koju znaju da su sposobni i da imaju znanje jure vec renomirane firme....odo ja a ti se teraj u tri lepe p.....m.....