Misteriozni nestanak članova foruma

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a istina je vulgarizacija interneta. fb je neverovatno dobar primer da takve stvari krenu od zlog pa idu ka gorem. ako cemo pravo, nastao je kao mesto za ogovaranje riba, a ovaj sad monstrum tesko da moze da se sagleda.
Meni je Facebook postao opterećenje kad sam po čitav dan morala iz pristojnosti da lajkujem sve što moji prijatelji stavljaju, a što me uglavnom nije zanimalo, pa sam otvorila profil samo za igrice i pratim nekoliko grupa u kojima se okupljaju igrači. Da nema igrica - ne bih ga više ni koristila. Oni koji me zanimaju su uglavnom mnogo aktivniji na Instagramu, a i tamo imam privatan profil.
Sve uvek dobro krene, a onda se izvitoperi u svoju suprotnost. Tako je sa svakom društvenom mrežom. Ali, izbor je veliki i može se selektovano pratiti. Ima svuda i OK ljudi i zanimljivih stvari...

Дођи, ја ћу да те покрстим и вратим у искреног верника, јер ће ти се обичајност, слобода и православље свидети.

Живиш слободно и истовремено и физички и духовно
Planiram starost docekati u Hilandaru, zajedno s gospodinom predsjednikom kada se odluci dusom nebu priljubiti.

:heart2: :heart2: :heart2:

a istina je vulgarizacija interneta. fb je neverovatno dobar primer da takve stvari krenu od zlog pa idu ka gorem. ako cemo pravo, nastao je kao mesto za ogovaranje riba, a ovaj sad monstrum tesko da moze da se sagleda.

Немам појма нисам тамо на ФБ имао не налог, већ никада нисам ни залазио.

Који монструм?

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
Warp mjehur, u njemu je ostala dr. Crusher i tako se i njoj pričinjalo da nestaju članovi posade.

Imam utisak da je svaki dan sve manje ljudi na forumu. Kao da se otvorila crna rupa koja guta članove foruma. Plašim se da bih uskoro mogao da ostanem sam na forumu. I onda da se probudim i shvatim da forum nikad nije ni postojao osim u mojoj mašti. Znači pitanje je gde nestaju članovi foruma? Osmislite teoriju zavere koja to objašnjava.
Многи су умрли а само за неколико знамо сигурно и потврђено је... Један од мени најомиљенијих форумаша Гроф Вронски. Чујем умро и Блајби.

Radim u RT-RK kao senior software engineer :P
to je ova firma https://www.rt-rk.com/
:ok:

Многи су умрли а само за неколико знамо сигурно и потврђено је... Један од мени најомиљенијих форумаша Гроф Вронски. Чујем умро и Блајби.
Bjajbi i Dzeg su legende foruma.
Ne znam da li je bilo sukoba izmedju njih ali to je sigurno bilo epski :lol:

Ali kada napises istinu,a oni ti to izbrisu bez obrazlozenja,nije bas sve jedno.neki su ko zna koliko puta banovani,pa su napustili,a neki vide nepravdu i nece da se zezaju,na takvom forumu.
Није ствар ни у томе да ли се брише истина. Нека је и неистина. Ствар је што неке друге неистине ипак остају ;)

Ali kada napises istinu,a oni ti to izbrisu bez obrazlozenja,nije bas sve jedno.neki su ko zna koliko puta banovani,pa su napustili,a neki vide nepravdu i nece da se zezaju,na takvom forumu.

Виртуелни Свет не може без неистина.

ВИ не може без 4-те индустријске револуције.

Али и то је лаж, револуција јесте јер све револуције су лаж, али није индустријска.

Ми смо готови од лажи - многи то не примећују и узимају лажи као истине - здраво за готово.

Peace Out Reaction GIF

Тешко? Део форума, политика, група форумаша из Хрватске претворила је у септичку јаму. И све то им се толерише?
Почињем да сумљам да администрација дели њихове ставове јер другог објашњења нема.
2000-тих година је постојао форум под називом "Замисли Србију", основао га је део чланства форума Б92, незадовољан сувише меким другосрбијанством на б92(по њиховом мишљењу).Тај форум "Замисли Србију" је био нешто слично ономе што сада овде пишу поједини корисници из Хрватске, комшија и још неки форумаши. Форум "Замисли Србију" је угашен давно, а и форум б92 је угашен пре пар година.

Крста се полако претвара у "Замисли Србију" а већ сада је на нивоу форума б92 из његових најбољих другосрбијанских дана.

Back