Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Ovo je tema napravljena kao pomoc svima nama koji zaboravimo naziv nekog dela 
***********************************************************************************
Naime, ja sam nekada davno (relativno davno...pre 2-3godine) procitao knjigu ali ne mogu da se setim ni imena ni pisca.
Sve sto znam jeste sledece:
-U pitanju je trilogija
-Zanr je detektivski triler
-Na koricama je zuto-narandzasta slika nekog oblakodera (cini mi se Empajer Stejt Bildinga)
-Radi se o detektivu koji resava slucajeve
-Kratka fabula: U jednom delu trilogije detektiv ima zadatak da prati nekog coveka da bi na kraju ustanovio on prati njega!
Prati ponasanje tog coveka i prati njegovo kretanje po gradu.
Zapisuje kojim ulicama prolazi tokom setnji gradom.
Na kraju shvata da kada poveze linije ulica kuda je prolazio dobija ispisanu poruku od tog lika koga prati.
-Izdavac je ili Laguna ili Geopoetika
-Po stilu pisanja je dosta slican Dzejmsu Patersonu.
Eto to je sve sto znam, svaka pomoc je dobro dosla !
*****************************************************************************************
Pozdrav,
MITM

***********************************************************************************
Naime, ja sam nekada davno (relativno davno...pre 2-3godine) procitao knjigu ali ne mogu da se setim ni imena ni pisca.
Sve sto znam jeste sledece:
-U pitanju je trilogija
-Zanr je detektivski triler
-Na koricama je zuto-narandzasta slika nekog oblakodera (cini mi se Empajer Stejt Bildinga)
-Radi se o detektivu koji resava slucajeve
-Kratka fabula: U jednom delu trilogije detektiv ima zadatak da prati nekog coveka da bi na kraju ustanovio on prati njega!
Prati ponasanje tog coveka i prati njegovo kretanje po gradu.
Zapisuje kojim ulicama prolazi tokom setnji gradom.
Na kraju shvata da kada poveze linije ulica kuda je prolazio dobija ispisanu poruku od tog lika koga prati.
-Izdavac je ili Laguna ili Geopoetika
-Po stilu pisanja je dosta slican Dzejmsu Patersonu.
Eto to je sve sto znam, svaka pomoc je dobro dosla !
*****************************************************************************************
Pozdrav,
MITM