Misteriozne detonacije

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vojska nista nije izjavila, nego se na espresso.rs (pouzdanom mediju, ha) kaze "kako se saznaje vojska nema organizovane vezbe". Dakle vojska nista nije izjavila a u tekstu se kaze da se cula JEDNA eksplozija a ne niz pa sledi da je pilot miga 29 iz zaye.b.avanja probio zvucni zid iznad predgradja Beograda gde se cula detonacija, sto svakako nije organizovana vezba.
U čemu je poenta tvog pisanja? Koji medij je pouzdan i koji je objavio šta se desilo
u prvom i drugom slučaju?

U čemu je poenta tvog pisanja? Koji medij je pouzdan i koji je objavio šta se desilo
u prvom i drugom slučaju?
Koja je poenta tvog pitanja ako ne zelis da cujes bar neki razuman odgovor? Dakle, jel vojska dala saopstenje kao sto kazes? Nije, "pouzdani" espresso.rs (ciji si link ti sama ostavila, nova.rs ne daje nikakvu informaciju o cinjenju ili necinjenju vojske) daje "informaciju" koja pocinje sa cuvenim " kako se saznaje", znaci ne znaju nista ako tako krecu nego se drze carsijskih prica. Civilne vlasti nisu ni registrovale te eksplozije jer su bile kratkotrajne i cule su se samo u nekim delovima grada, pafff i nema vise, sta mogu da istrazuju?

Bar 20 puta se u zadnjih 40 godina desilo nesto slicno u BGD, u odredjenim delovima grada se cuje eksplozija a u drugim nista, pa se onda oni koji se razumeju u to kontaktiraju od strane medija, zasto ovaj put to nije ucinjeno ne znam. Mozda su i svi pravi novinari u Srbiji izumrli, pobegli napolje ili otisli u penziju.

Uostalom, pitala si jel nam cudno sto niko ne iznosi neku informaciju, odgovorio sam da nije i sta je verovatno uzrok.

U nekim delovima Beograda 10.8. se čula snažna detonacija. Ne zna se šta se i gde desilo.

https://nova.rs/vesti/drustvo/deton...ljuju-eksplozije-u-razlicitim-delovima-grada/

A onda tražeći tu vest, dolazim do ove:

https://www.espreso.co.rs/vesti/beograd/1183535/10-prigusenih-detonacija-odjeknulo-u-novom-beogradu

Što znači da to nije prvi put. Kako je moguće da se tako nešto dešava, a da policija i vojska
ne zna o čemu se radi ili da ne želi građane da obavesti? :dontunderstand:

Ono, eksplodirala plinska boca negde i o tome u novinama piše, a kad se zatrese
pola Beograda, onda nikom ništa. Jel vama to čudno?
al zato kad umre neki starkelja od gripa proglasava se pandemija na svetskom nivou, kada se radi poplave iseli jedna porodica, mediji pisu da je evakuisan ceo grad.........................sve se zna zasto i ko stoji iza toga.

Pa tako reci. Tebi nije čudno i dovoljno ti je da sam kreiraš neku pretpostavku.
Ja očekujem više.
Nije pretpostavka, od kad pamtim za sebe u Zemunu su se desavale takve detonacije i uvek je u pitanju bilo probijanje zvucnog zida. Posto je u centru Zemuna zivela vecina pilota pocivse JNA isao sam u skolu sa njihovom decom i cesto odlazio kucu kod kod njih pa sam slusao price o tim grmljavinama/eksplozijama koje se desavaju iznad grada. Pa sam tako cuo da uprkos zabrani probijanja zvucnog zida iznad i u blizini Beograda to piloti sa vremena na vreme urade zbog nestasluka, oni su kao zay,e.banti pa im se to oprasta, kazne se sa "kaznom" reda 1000 din od plate i par dana neke nazovi suspenzije zbog krsenja naredbe kad ih otkriju. To njima dodje kao vozacima da isprobaju svog bmw-a na autoputu gde je ogranicenje 120km/h (nekada) a ljuta masina moze da ide 250km/h, pa ko da se uzdrzi. Nece vojska da izadje sa saopstenjem da je nadobudni pilot nagario ratni avion iznad Beograda sa 1,5 maha nego ce da kaze da je vojska izvodila vezbe u blizini Beograda ili ce da jednostavno cuti. A cutace i ostale drzavne institucije koje bi mogle da pruze informaciju gradjanima sta se desilo jer niti imaju vremena ni mogucnosti da utvrde ko je i sta proizvelo taj kratkotrajni zvuk.

Sta ti ocekujes, sta je to "vise"? I od koga ocekujes to "vise"?

Back