Misterija zevanja...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.161
...

:zzzz:

Dakle sigurno vam se x puta desilo da u prisustvu drugih ljudi, bilo kada vi zevnete ili kada oni zevnu, se povuce lancana reakcija zevanja...gde zevnu i drugi...

Evo sinoc npr...u busu...sedim na onom sedistu okrenutom "u rikverc" i samim tim imam pregled svih putnika u busu, gledam ih u lice

Umoran...zevnem na kratko...:zzzz:
Naravno pristojno s rukom na ustima😊, ali to nije trajalao duze od trenutka...

Gotovo sekund dva posle mene, zevnulo je jos 4-tvoro ljudi u busu 😮😯😲😴
I to od njih cetvoro mozda je jedno ili nijedno videlo mene kako zevam, dakle gotovo svi su ili negde drugo gledali ili listali casopis ili nesto cavrljali s decom, pa i to jedno dete je zevnulo...

Kako i zasto se to desava? 🤔:think:

Koje je objasnjene, da li je to neko kosmicko "WiFi povezi(e)vanje" gde se dusa otvori i automatski konektuje sa jos par dusa u okruzenju? :think:

P.S.
@Jugoslav Čvarak da li ti se to desilo nekad dok slusas govore AVtihrista? 😴

...

To je dokaz da je covek postao od majmuna: jer majmun radi ono sto majmun vidi. Nije samo zevanje u pitanju...
Srz sto se tolika lova ulaze u reklame, je upravo ta osobina ljudi..
Али још увек није објашњен рефлекс зевања и чему он заправо служи, бар колико сам ја обавештен

To je dokaz da je covek postao od majmuna: jer majmun radi ono sto majmun vidi. Nije samo zevanje u pitanju...
Srz sto se tolika lova ulaze u reklame, je upravo ta osobina ljudi..
Ali pazi cesto to bude, kao iz navedenog primera, da niko nije video da sam zevnuo...a zevnulo je jos troje... :think:
I nije prvi put...
I retko ko simulira zevanje, znaci za to treba neki nagon bilo pospanosti ili umora i sl. A ovde se u istom nesvesnom trenutku to obicno javi...

Znaci to ima neka kosmicka povezanost duša...koja se startuje cinom zevanja...
Ne znam kako bi drugačije to objasnio...

Zevanje je obicno i najcesce iskrena nagonska reakcija
Dok osmeh moze neretko npr biti i fejk...
Dakle pri zevanju se "otvara dusa", kao kad ljudi pevaju pa se i drugi pridruze...

...

Back